Γουέστ Χαμ - Τσέλσι 0-1: Αγκάλιασαν το σεντόνι οι Μπλε! (vid)

Gazzetta team
Γουέστ Χαμ - Τσέλσι 0-1: Αγκάλιασαν το σεντόνι οι Μπλε! (vid)

bet365

Η Τσέλσι πήρε μεγάλο τρίποντο στο Λονδίνο, επικράτησε 1-0 στο ντέρμπι της Γουέστ Χαμ και βρέθηκε στο +3 από τα «Σφυριά» και αγκαλιά με την τετράδα.

Ο Τίμο Βέρνερ δεν έχει πείσει με την εικόνα του, αλλά στο ντέρμπι του Λονδίνου πέτυχε γκολ για... Champions League. Ο Γερμανός φορ έδωσε τη νίκη 1-0 στην Τσέλσι κόντρα στη Γουέστ Χαμ κι έστειλε την ομάδα του στο +3 από τα «Σφυριά».

Oι Μπλε μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, ήταν πιο κινητικοί, κυκλοφορούσαν καλύτερα τη μπάλα και στο 10ο λεπτό είχαν την πρώτη καλή στιγμή, αλλά το σουτ του Μάουντ έβγαλε εξαιρετικά ο Φαμπιάνσκι. Η Τσέλσι είχε τον έλεγχο, η Γουέστ Χαμ όμως αμυνόταν ιδανικά, κλείνοντας τους χώρους προς την εστία της. Χωρίς ρυθμό το ματς, με τους Μπλε να προσπαθούν κυρίως με ατομικές ενέργειες. Μάλιστα, στο 31' είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, αλλά ο Βέρνερ από κοντά... κατάφερε να αστοχήσει. Η Γουέστ Χαμ ανέβασε ρυθμό μετά το 30', έγινε πιο επικίνδυνη, αλλά δεν είχε τρόπο να απειλήσει. Αντίθετα, η Τσέλσι στην πιο ωραία φάση της βρήκε δίχτυα. Στο 43' οι Μπλε συνδυάστηκαν υπέροχα και ο Βέρνερ από κοντά διαμόρφωσε το 1-0. Ηταν το 11ο στη χρονιά, έχοντας συμμετοχή σε 20 τέρματα συνολικά.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, ο Γερμανός φορ θα μπορούσε να έχει σφραγίσει τη νίκη, αλλά έπειτα από απόκρουση του Φαμπιάνσκι σε σουτ του Μάουντ, το πλασέ από το «ριμπάουντ» έφυγε άουτ. Στο 68ο λεπτό ξανά ο Βέρνερ απείλησε με ένα αριστερό σουτ το οποίο μπλόκαρε ο Φαμπιάνσκι, ενώ. Οι παίκτες του Μόγιες προσπάθησαν μετά το 70' να μπουν στο παιχνίδι, μάταια όμως. Η αποβολή του Μπαλμπουένα στο 81' έσβησε τις ελπίδες για κάτι καλύτερο, με την Τσέλσι να κρατάει εύκολα μέχρι το τέλος.

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Ογκμπόνα, Κουφάλ, Φρέντερικς, Μπαλμπουένα, Ντιόπ, Νομπλ (69' Λαντσίνι), Λίνγκαρντ, Σούτσεκ, Φορνάλς (69' Μπενράχμα), Μπόουεν

Τσέλσι: Μεντί, Σίλβα, Αθπιλικουέτα (86' Τζέιμς), Ρούντιγκερ, Κρίστενσεν, Τσίλγουελ, Ζορζίνιο, Καντέ, Μάουντ, Πούλισικ (74' Ζίγιεχ), Βέρνερ (87' Αμπράχαμ)

expanded thumbnail

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα