Χέντερσον - European Super League: Έκτακτο μίτινγκ των αρχηγών της PL

Gazzetta team
Χέντερσον - European Super League: Έκτακτο μίτινγκ των αρχηγών της PL

bet365

Με μπροστάρη τον Τζόρνταν Χέντερσον, οι κάπτεν των 6+14 ομάδων της Premier League κλήθηκαν σε μίτινγκ και προετοιμάζουν τη δική τους απάντηση στα σχέδια της European Super League.

Οι αρνητικές εντυπώσεις από τη συμμετοχή της Λίβερπουλ μαζί με τις υπόλοιπες 5 ομάδες του Big-6 στην European Super League δεν έχουν «ξεθωριάσει» ακόμα, αλλά ένας-ένας οι ηγέτες των Reds στο αγωνιστικό σκέλος δείχνουν τα αντανακλαστικά τους εναντίον αυτής της εξέλιξης. Μετά τις δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ και κυρίως του υπαρχηγού, Τζέιμς Μίλνερ μετά το ματς με τη Λιντς, ο κάπτεν των πρωταθλητών Αγγλίας, Τζόρνταν Χέντερσον, κάλεσε σε έκτακτο μίτινγκ τους αρχηγούς των ομάδων της Premier League: τόσο των άλλων πέντε που αποτελούν ιδρυτικά μέλη της ESL, όσο και των υπόλοιπων 14 για να καταστρώσουν το δικό τους πλάνο απάντησης στην ESL.

Θέμα συζήτησης αναμένεται να είναι η στάση που θα κρατήσουν απέναντι στο ζήτημα καθώς και πιθανή δημόσια απάντηση, στη σκιά, πάντα, της απειλής από την UEFA για ενδεχόμενο αποκλεισμό των παικτών από τις εθνικές ομάδες.

Ο 30χρονος χαφ, προς το παρόν εκτός δράσης με τραυματισμό, αποτελεί σταθερά τη «φωνή» των ποδοσφαιριστών στο Νησί και είχε ηγηθεί της δράσης τους και στα μέσα του 2020, για τη στήριξη του Εθνικού Φορέα Υγείας (NHS) κόντρα στις υποτιμητικές δηλώσεις του Υπουργού Υγείας, Ματ Χάνκοκ.

Δείτε τους Μιχάλη Τσόχο και Βασίλη Σαμπράκο να αναλύουν τις τελευταίες εξελίξεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα