Οι παίκτες της Λιντς με μπλουζάκια κατά της ESL υπό το βλέμμα του ενοχλημένου Κλοπ, που τα αρνήθηκε για τη Λίβερπουλ (pics)

Gazzetta team
Οι παίκτες της Λιντς με μπλουζάκια κατά της ESL υπό το βλέμμα του ενοχλημένου Κλοπ, που τα αρνήθηκε για τη Λίβερπουλ (pics)

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ που τάχθηκε κατά της Super League, χάζευε τους παίκτες της Λιντς να κάνουν ζέσταμα για το ματς με τη Λίβερπουλ, με μπλουζάκια διαμαρτυρίας, τα οποία όμως αρνήθηκαν να φορέσουν οι Reds

Η αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ δεν θα μπορούσε να περάσει έτσι, δίχως αντιδράσεις. Λίγο πριν το μεταξύ τους ματς, έξω από το “Ελαντ Ρόουντ”, οι οπαδοί της Λιντς έστησαν διαμαρτυρία με πανό και εναέριο banner, θέλοντας να δείξουν την πλήρη αντίθεσή τους στη δημιουργία της ευρωπαϊκής Super League, βρίζοντας και τους Reds, οι οποίοι αποτελούν ιδρυτικά μέλη της ESL.

Μόνο που μαζί με τους οπαδούς συντάχηκαν και οι παίκτες των Παγωνιών, οι οποίοι βγήκαν για ζέσταμα με μπλουζάκια που έγραφαν: «Το ποδόσφαιρο είναι για τους οπαδούς. Champions League, κερδίστε το». Ωστόσο, νωρίτερα, ο Γιούργκεν Κλοπ που είχε τοποθετηθεί κατά της Super League, παρά το την άμεση συμμετοχή της ομάδας του, είχε πληροφοηθεί για την εν λόγω πρωτοβουλία και είχε ζητήσει να μην αφήσουν τα ίδια μπλουζάκια και στα αποδυτήρια της δικής του ομάδας.

Μάλιστα εμφανίστηκε ενοχλημένος, λέγοντας: «Δεν χρειάζεται να μας θυμίζει κανείς ότι πρέπει να κερδίσουμε την έξοδό μας στο Champions League. Μου φαίνεται αστείο και με θυμωνει. Σας ευχαριστούμε για την ιδέα, αλλά δεν τη θέλουμε. Ισως στη Λιντς να πρέπει να θυμήσουν στον εαυτό τους αυτό για το Champions League. Σίγουρα όχι σε μας»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε τους Μιχάλη Τσόχο και Βασίλη Σαμπράκο να αναλύουν τις τελευταίες εξελίξεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα