European Super League: Ντροπιασμένοι δηλώνουν οι οπαδοί του Big-6

Κώστας Ζάλιαρης
European Super League: Ντροπιασμένοι δηλώνουν οι οπαδοί του Big-6

bet365

Ενωμένοι οι οπαδοί των έξι αγγλικών συλλόγων που είναι στα ιδρυτικά στελέχη της European Super League, εξέφρασαν στους επίσημους λογαριασμούς των κλαμπ την απέχθειά τους για την δημιουργία της νέας Λίγκας. «Χάσατε τον σεβασμό μας, όλη η ιστορία των συλλόγων χάνεται».

Με τα πιο καυστικά και γεμάτα θυμό σχόλια να είναι αυτά των οπαδών της Λίβερπουλ λόγω και της γενικότερης φιλοσοφίας που πρεσβεύει ο σύλλογος και τη σχέση ομάδας - κόσμου, οι οπαδοί ξέσπασαν στα social media για την ESL.

Άνθρωποι από την κόκκινη πλευρά του Μέρσεϊσαϊντ έγραψαν:

«Στηρίζω και ακολουθώ τη Λίβερπουλ εδώ και 32 χρόνια. Με αυτή την ανακοίνωση για την ESL ντρέπομαι...».

«Ο προπάππους και ο παππούς μου ήταν οπαδοί της Λίβερπουλ. Είμαι οπαδός τρίτης γενιάς από το Λίβερπουλ και αυτή η ομάδα μου έχει χαρίσει μεγάλες στιγμές. Η παράδοση, η κουλτούρα και το ήθος, τώρα εξαφανίστηκαν...».

«Περίμενα κάτι περισσότερο από έναν τέτοιο σύλλογο με τέτοια ιστορία και παράδοση. Απληστία... Έχασα κάθε σεβασμό».

Ορισμένα από τα σχόλια των οπαδών της Τσέλσι ήταν:

«Δεν με εκπλήσσει όλο αυτό, αλλά είμαι τρομερά απογοητευμένος από την ομάδα μου».

«Εμείς οι οπαδοί δεν στηρίζουμε αυτή την κίνηση που πηγαίνει κόντρα στις αρχές και το ήθος του ποδοσφαίρου».

«Μας απογοήτευσες, Τσέλσι...».

Ένας από τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγραψε: «Τα μωρά του Μπάσμπι “έφυγαν” για το τίποτα; Ο Σερ Άλεξ έμεινε στον πάγκο 27 χρόνια για το τίποτα; Ο κόσμος δεν είναι τίποτα για εσάς; Ντροπή, ντροπή, ντροπή...».

Οι φίλοι της Άρσεναλ έχοντας δει την ομάδα τους να μένει στο 1-1 με την Φούλαμ λίγη ώρα πριν την είδηση που σόκαρε το ποδόσφαιρο, ήταν αρκετά πιο εκνευρισμένοι...

«Σε μια χρονιά που βγάλατε σε αναστολή 55 άτομα από τον οργανισμό, που η χώρα έκλεισε, εσείς πηγαίνετε με ένα γκρουπ συλλόγων που έχουν ιδιοκτήτες δισεκατομμυριούχους για να πάρετε 400 εκατομμύρια για μια προδοσία; Τέλος...».

«Καλή τύχη Άρσεναλ, εμείς οι εκατομμύρια οπαδοί σου δεν θα σε ακολουθήσουμε σε αυτό το δρόμο που διάλεξες. Μας γράψατε στα παλιά σας τα παπούτσια όσο κι αν στηρίζουμε τις τελευταίες δύο δεκαετίες με τόσες αποτυχίες...».

Στην Τότεναμ οι αντιδράσεις ήταν πιο ήπιες, όμως, ξεχώριζε ένα από τα μηνύματα που ουσιαστικά εκπροσωπούσε τους περισσότερους και έγραφε: «Το πιο χαμηλό σημείο σε μια σειρά από χαμηλά σημεία αυτό τον καιρό στον σύλλογο... Έχει αλλάξει αυτό το κλαμπ και το απεχθάνομαι...».

Για την Μάντσεστερ Σίτι της ιδιοκτησίας εξ Αραβίας, οι φίλοι του συλλόγου σχολίασαν πως: «Είμαστε τόσο ντροπιασμένοι με όλο αυτό που συνέβη... Το άθλημα που όλοι αγαπάμε, απλά καταστρέφεται μπροστά στα μάτια μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα