Κριστιάνο Ρονάλντο – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ιταλικό σενάριο για ανταλλαγή με Πογκμπά στη Γιουβέντους

Gazzetta team
Κριστιάνο Ρονάλντο – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ιταλικό σενάριο για ανταλλαγή με Πογκμπά στη Γιουβέντους

bet365

Νέο δημοσίευμα του «Calciomercato» θέτει ξανά τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία και είναι διατεθειμένη να στείλει ως αντάλλαγμα τον Πολ Πογκμπά στη Γιουβέντους, για να ολοκληρώσει το μεγάλο deal.

Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγοι μήνες που τα ονόματα των Κριστιάνο Ρονάλντο και Πολ Πογκμπά ενεπλάκησαν σε μεταγραφικό σενάριο. Τον Δεκέμβριο ήταν η «Independent» που έβαζε «λάδι» στη φωτιά μιας ανταλλαγής τεραστίων διαστάσεων, αυτή τη φορά είναι το ιταλικό «Calciomercato» που αναφέρει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αποφασίσει να κινηθεί για τη μεγάλη επιστροφή του Πορτογάλου σταρ στο «Ολντ Τράφορντ» το ερχόμενο καλοκαίρι.

Και σύμφωνα με το δημοσίευμα, για να το πετύχει θα προσφέρει στους Μπιανκονέρι ως αντάλλαγμα τον Πολ Πογκμπά. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την εθνική Γαλλίας το 2018, παρά τα πολύ καλά διαστήματα που έχει σημειώσει στη φετινή σεζόν, όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν και η Γηραιά Κυρία βρίσκεται διαρκώς «stand-by», για να τον κάνει ξανά κάτοικο Τορίνο. Παράλληλα με τη Γιουνάιτεντ, Παρί Σεν Ζερμέν και Σπόρτινγκ Λισαβόνας παρουσιάζονται ως οι έτεροι επικρατέστεροι προορισμοί για τον Πορτογάλο, αν αποφασίσει να αποχωρήσει από τη Serie A.

Από την πλευρά τους, αν όντως οι Κόκκινοι Διάβολοι στοχεύουν με τη σειρά τους το μεγάλο comeback του CR7 έπειτα από 12 χρόνια -οι οποίοι, πάντως, το περασμένο καλοκαίρι είχαν διαψεύσει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο- τότε η «τράμπα» Κριστιάνο-Πογκμπά μοιάζει να είναι η φόρμουλα που θα εξασφαλίσει τις περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας του deal και που θα αφήσει ευχαριστημένες και τις δύο ομάδες.

Σημειώνεται ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022 και παρά τη σωρεία δημοσιευμάτων, δεν έχει εκφράσει προς το παρόν τάσεις φυγής, ενώ και οι Αντρέα Πίρλο-Φάμπιο Παράτιτσι επιβεβαιώνουν σταθερά ότι θα βρίσκεται στο «Juventus Stadium» και τη νέα σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα