Σέφιλντ Γιουν. – Αρσεναλ 0-3: Νίκησε την ουραγό, πετάει για Πράγα (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Σέφιλντ Γιουν. – Αρσεναλ 0-3: Νίκησε την ουραγό, πετάει για Πράγα (vid)

bet365

Ο Λακαζέτ χτύπησε δύο φορές, οδήγησε την Αρσεναλ στο 0-3 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και τώρα στρέφει την προσοχή της στη ρεβάνς με τη Σλάβια για τα προημιτελικά του Europa League.

Το εάν θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο η 6η και η 7η θέση της βαθμολογίας, θα εξαρτηθεί από το ποιοι θα κατακτήσουν το Κύπελλο και το League Cup, ενώ μπορεί να τα πάρει όλα η Μάντσεστερ Σίτι. Η Αρσεναλ πάντως παλεύει να πλασαριστεί όσο ψηλότερα προλάβει. Με το πέρασμα της από το «Μπράμαλ Λέιν», ανέβηκε στην 8η θέση με 45 βαθμούς. Ηταν θεωρητικά το πιο εύκολο ματς της για φέτος και το πήρε με το 0-3 επί της ουραγού Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Ηγέτης της βραδιάς για τους Gunners ήταν ο Λακαζέτ με τα δύο του γκολ. Το 0-1 ήρθε με σούπερ συνδυασμό (33’), ασίστ με τακουνάκι του Θεμπάγιος και πλασέ του Γάλλου φορ, ο οποίος ολοκλήρωσε το σπέσιαλ ματς του με πλασέ από το ημικύκλιο (85’). Ενδιάμεσα (71’) ο Μαρτινέλι εξ επαφής είχε ντουμπλάρει τα τέρματα της ομάδας του. Τώρα η Αρσεναλ στρέφει την προσοχή της στο σημαντικό ραντεβού με τη Σλάβια στην Πράγα (1-1 στο Λονδίνο), έχοντας στο μυαλό το πώς θα περάσει στα ημιτελικά του Europa League.

Σέφιλντ Γιουν. (Πολ Χέκινγκμποτομ): Ράμσντεϊλ, Ιγκαν, Στίβενς, Αμπαντού, Νόργουντ, Λούντστραμ, Φλεκ, Μπάλντογκ, Οσμπορν, Μπερκ (64’ Μπρούστερ), ΜακΓκόλντρικ (64’ ΜακΜπέρνι)

Αρσεναλ (Μίκελ Αρτέτα): Λένο, Χόλντινγκ, Πάμπλο Μάρι, Σάκα (69’ Γουίλιαμ), Τσέιμπερς, Παρτέι, Τσάκα, Θεμπάγιος, Μαρτινέλι, Πεπέ, Λακαζέτ (88’Ν’Κετιά).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα