Χέντερσον: Απομακρύνονται οι φόβοι για απουσία από το Euro

Κώστας Ζάλιαρης
Χέντερσον: Απομακρύνονται οι φόβοι για απουσία από το Euro

bet365

Αν και εκείνος θα παραμείνει με την ανησυχία μέχρι ν' ακούσει από τους γιατρούς πως είναι εντελώς καλά, ο Τζόρνταν Χέντερσον φαίνεται πως τελικά θα δώσει κανονικά το «παρών» με την εθνική ομάδα της Αγγλίας στο Euro του καλοκαιριού.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έχει τοποθετηθεί αρκετές φορές για τον αρχηγό της Λίβερπουλ και τις πιθανότητες να τον έχει παρόντα στην αποστολή των «τριών λιονταριών» για το φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ωστόσο, δεν ήθελε να ασκήσει πίεση.

Ο «Χέντο» αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού από το ντέρμπι με την Έβερτον τον Φλεβάρη και χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για τους προσαγωγούς του.

Η κατάσταση είναι τέτοια που θέλει ιδιαίτερη διαχείριση ώστε να μην υπάρξει βιασύνη και συνεχίσει αυτό το πρόβλημα να ταλαιπωρεί τον ποδοσφαιριστή με επανεμφάνιση στο μέλλον και γι' αυτό τέθηκε ζήτημα πιθανής απουσίας του από το Euro.

Όπως αναφέρουν οι Times, πάντως, ο Τζόρνταν Χέντερσον φαίνεται ότι θα είναι κανονικά παρών για να στηρίξει τις προσπάθειες της Αγγλίας στο τουρνουά του καλοκαιριού...

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα