Η Γιουνάιτεντ θέλει να «κλέψει» σκάουτερ – κλειδί από την Σίτι, η οποία φοβάται... κατασκοπεία! (pic)

Gazzetta team
Η Γιουνάιτεντ θέλει να «κλέψει» σκάουτερ – κλειδί από την Σίτι, η οποία φοβάται... κατασκοπεία! (pic)

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται κοντά στην πρόσληψη, ως επικεφαλής σκάουτ για παίκτες Κ15-Κ18, του Στέφεν Ατζεβόλε, ο οποίος θεωρείται εκ των εξπέρ της Σίτι για την εξεύρεση ταλέντων, με τους Πολίτες να ανησυχούν για... διαρροή πολύτιμων μυστικών προς την άσπονδη συμπολίτισσα.

Η πραγματική δύναμη των ποδοσφαιρικών συλλόγων δεν βρίσκεται πλέον στην καταβολή δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση ενός σταρ, αλλά στην δυνατότητα εξεύρεσης ταλέντων που θα επανδρώσουν τα τμήματα υποδομής, με προοπτική κάποια στιγμή να ενισχύσουν την πρώτη ομάδα.

Προς αυτή την κατεύθυνση, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να προσλάβει, για επικεφαλής σκάουτ για παίκτες ηλικιών Κ15-Κ18, τον Στέφεν Ατζεβόλε, ο οποίος έχει μια παρόμοια θέση στη Μάντσεστερ Σίτι και θεωρείται από τους κορυφαίους στην εξεύρεση ταλέντων.

Η κίνηση, την οποία προωθεί ο επικεφαλής εξεύρεσης ταλέντων των Κόκκινων Διαβόλων, Ντέιβιντ Χάρισον, ο οποίος μέχρι το 2017 κατείχε παρόμοιο πόστο στους Πολίτες, δεν αρέσει καθόλου στη Σίτι, η οποία θεωρεί ότι μια τέτοια μετακίνηση θα επιφέρει... διαρροή πολύτιμων μυστικών από την μια πλευρά στην άλλη, σε ό, τι έχει να κάνει με ταλέντα που τσεκάρει η Σίτι και μπορεί πλέον να κινηθεί για την απόκτησή της η Γιουνάιτεντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα