Μάντσεστερ Σίτι: Ινγκς για αντι-Αγουέρο, αν δεν προχωρήσει του Χάαλαντ

Gazzetta team
Μάντσεστερ Σίτι: Ινγκς για αντι-Αγουέρο, αν δεν προχωρήσει του Χάαλαντ

bet365

Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται ο Ντάνι Ινγκς, ως μια πιο οικονομική λύση από αυτή του Χάαλαντ για να καλύψει το κενό του Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Η Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να έχει ήδη ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του Έρλινγκ Χάαλαντ, στην προσπάθειά της να τον πείσει για το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της το προσεχές καλοκαίρι. Ωστόσο, η τιμή των 120+ εκατ. ευρώ που απαιτείται στην περίπτωσή του για να ολοκληρωθεί το όποιο deal με τη Ντόρτμουντ, έχει στρέψει τους Πολίτες και σε εναλλακτικούς στόχους, με πρώτο στη λίστα τον Ντάνι Ινγκς!

Ο 28χρονος «killer» της Σαουθάμπτον, δεύτερος σκόρερ της περσινής Premier League με 22 γκολ και αναγεννημένος από τη στιγμή που αποχώρησε από τη Λίβερπουλ, εξετάζεται ως η πιο value for money επιλογή για να αντικαταστήσει τον Σέρχιο Αγουέρο στο ενδεχόμενο που αποχωρήσει.

Ο Αργεντινός τοπ-σκόρερ στην ιστορία του κλαμπ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, αλλά δίχως να έχει συμφωνήσει σε νέο συμβόλαιο, όλα δείχνουν πως θα εγκαταλείψει το Μάντσεστερ μετά από δέκα χρόνια. Έτσι, ο Πεπ Γκουαρδιόλα και η Σίτι έχουν εστιάσει στον Ινγκς ως Plan B αν δεν προχωρήσει η υπόθεση Χάαλαντ και με δεδομένο ότι μπαίνει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του με τους Αγίους, δεν θα χρειαστούν πάνω από 20-25 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα