Μουρίνιο – Τέρι: Η αγκαλιά και τα λόγια σεβασμού (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μουρίνιο – Τέρι: Η αγκαλιά και τα λόγια σεβασμού (vid)

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο με τον Τζον Τέρι έχουν ξεχωριστή σχέση έπειτα απ' όσα πέτυχαν στην Τσέλσι και οι δυο τους είχαν μια ιδιαίτερη στιγμή στο ματς της Τότεναμ με την Άστον Βίλα.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Τα «σπιρούνια» μετά το κάζο από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στο Europa League κατάφεραν να επιστρέψουν στις νίκες επικρατώντας 2-0 της Άστον Βίλα το βράδυ της Κυριακής.

Η ομάδα του Μουρίνιο επέστρεψε σε μικρή απόσταση από την πρώτη τετράδα και ο χαρούμενος Πορτογάλος αγκάλιασε με θέρμη τον Τζον Τέρι – βοηθός του Ντιν Σμιθ στην Βίλα – στον οποίο είπε και μερικά λόγια που δεν τα έπιασε η κάμερα.

«Περήφανος για την ομάδα μου και ειδικά για το γεγονός πως τα αγόρια μου θα παραμείνουν αγόρια μου...» έγραψε ο Μουρίνιο στα social media αναρτώντας την φωτογραφία με τον Τέρι, ο οποίος του απάντησε: «Πάντοτε χαρά μου να σε βλέπω κόουτς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα