Βέρνερ: Κι όμως έχει τη μεγαλύτερη συμβολή στα γκολ!

Βέρνερ: Κι όμως έχει τη μεγαλύτερη συμβολή στα γκολ!

Κώστας Ζάλιαρης
Βέρνερ: Κι όμως έχει τη μεγαλύτερη συμβολή στα γκολ!

bet365

Μπορεί στην έναρξη της σεζόν να έγιναν πολλές κουβέντες για το κατά πόσο θα μπορούσε ο Γερμανός τελικά να προσαρμοστεί στα αγγλικά δεδομένα, όμως, η Τσέλσι ήδη απολαμβάνει και με το παραπάνω τις υπηρεσίες του!

Ναι μεν πέρασε το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα της «ξηρασίας» στην καριέρα του μπροστά από την αντίπαλη εστία και επί Λάμπαρντ αδυνατούσε να παίξει όπως μπορούσε και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, όμως, είναι ο παίκτης με τη μεγαλύτερη συμβολή στα γκολ των «μπλε»!

Το βράδυ της Τετάρτης στον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και την πρόκριση στα προημιτελικά με το τελικό 2-0, ο Βέρνερ έκανε την ασίστ στον Ζίγιεχ στο πρώτο γκολ από πολύ ωραία μπαλιά που του πέταξε ο Χάβερτς στον κενό χώρο αριστερά.

Κάπως έτσι ο Βέρνερ έφτασε να έχει ετοιμάσει 7 τέρματα για τους συμπαίκτες του και μαζί με τα 10 δικά του γκολ στη φετινή σεζόν έχει τη μεγαλύτερη συμβολή στο σκοράρισμα της ομάδας του, όντας παρών σε 17 από τις φορές που η Τσέλσι έχει στείλει τη μπάλα στα δίχτυα!

Διαβάστε επίσης:

Υπέροχοι Τιάγκο Σίλβα, Μάουντ και Ζορζίνιο, πανηγύριζαν μόνοι τους στην εξέδρα! (vid)

Τσέλσι: Το τρομερό σπριντ του Καντέ στο 94'! (vids)

Τσέλσι – Ατλέτικο Μαδρίτης: Ρούντιγκερ και Ζούμα έβαλαν τον Ερμόσο στη θέση του (vid)

Τούχελ: «Κανείς δεν θα θέλει να παίξει μαζί μας»!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα