Κρίσταλ Πάλας - Γουέστ Μπρομ 1-0: Σεφτέ ο Μιλιβόγεβιτς με το γνωστό τρόπο και τρίποντο (vid)

Gazzetta team
Κρίσταλ Πάλας - Γουέστ Μπρομ 1-0: Σεφτέ ο Μιλιβόγεβιτς με το γνωστό τρόπο και τρίποντο (vid)

bet365

O Λούκα Μιλιβόγεβιτς με εκτέλεση πέναλτι πέτυχε το πρώτο του γκολ στη σεζόν και χάρισε στην Κρίσταλ Πάλας την εντός έδρας νίκη (1-0) επί της Γουέστ Μπρομ, η προσπάθεια παραμονής της οποίας καταλήγει σε mission impossible.

Η Κρίσταλ Πάλας υποδέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (13/3) τη Γουέστ Μπρομ για την 28η αγωνιστική της Premier League με τον Ουιλφρίντ Ζαχά να γίνεται ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της πρώτης κατηγορίας του αγγλικού πρωταθλήματος που δεν γονατίζει, καθώς όπως εξήγησε η κίνηση έχει χάσει το συμβολισμό της (κατά του ρατσισμού) και αποτελεί μέρος της ρουτίνας.

Η Πάλας πανηγύρισε τη νίκη με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στο 37ο λεπτό. Αυτό ήταν μάλιστα και το πρώτο γκολ του 29χρονου Σέρβου πρώην μέσου του Ολυμπιακού για την τρέχουσα σεζόν. Έτσι κι αλλιώς το ποσοστό του (79%) είναι εντυπωσιακό. Από τα 28 γκολ που έχει πετύχει στην Premier League τα 22 είναι με αυτόν τον τρόπο.

Η Γουέστ Μπρομ παραμένει στην προτελευταία θέση με 18 βαθμούς και η αποστολή παραμονής καταλήγει όλο και περισσότερο... mission impossible.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα