Ο Ράσφορντ αναλαμβάνει δράση και για τις γυναίκες: «Προστατέψτε τις»!

Ο Ράσφορντ αναλαμβάνει δράση και για τις γυναίκες: «Προστατέψτε τις»!

Ο Ράσφορντ αναλαμβάνει δράση και για τις γυναίκες: «Προστατέψτε τις»!

Ο Μάρκους Ράσφορντ δεν σταματά πουθενά σε ό,τι αφορά την κοινωνική και φιλανθρωπική του δράση και την τεράστια προσπάθεια για την ανθρωπότητα, καλώντας τους άνδρες να προστατεύουν τις γυναίκες!

Έχοντας παίξει καθοριστικό ρόλο κατά τη διάρκεια του 2020 εν μέσω πανδημίας, όταν αν και μόλις 22 ετών έπεισε την Κυβέρνηση με πυγμή ώστε να εφαρμόσει πρόγραμμα για την σωστή διατροφή των παιδιών που θα έμεναν στο σπίτι έπειτα από το κλείσιμο των σχολείων, ο Ράσφορντ τώρα φροντίζει και για τις γυναίκες.

Έπειτα από το τελευταίο περιστατικό με τον θάνατο της 33χρονης Σάρα Έβεραρντ, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τις αρχές Μαρτίου, ο Άγγλος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγραψε στα social media:

«Λυπάμαι πολύ... Δεν έπρεπε να συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο... Οι άντρες πρέπει να παίξουμε έναν συγκεκριμένο ρόλο, να ακούμε και να υπερασπιζόμαστε τις γυναίκες. Να αισθάνονται ασφάλεια οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Έχω αδερφές, ανηψιές... Στέλνω όλη την αγάπη μου στην οικογένεια της Σάρα».

Ένας 23χρονος άνδρας, με τη δύναμη του ποδοσφαίρου και τον αντίκτυπο του αθλήματος, εκμεταλλεύεται την προβολή του για να περάσει σωστά κοινωνικά μηνύματα...

Ένας υπέροχος Μάρκους Ράσφορντ...