Novileague με Φούλαμ - Μάντσεστερ Σίτι και σκόρερ Στέρλινγκ

Gazzetta team
Novileague με Φούλαμ - Μάντσεστερ Σίτι και σκόρερ Στέρλινγκ

bet365

Μετά το Europa League και το ματς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ, η Novileague επιστρέφει στην Αγγλία για το ματς του της Φούλαμ με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Το διπλό της Άρσεναλ επί του Ολυμπιακού αποτελεί παρελθόν και πλέον φτάσαμε στην 38η αγωνιστική του μεγάλου διαγωνισμού της Novibet. Το μενού έχει ματς Premier League ανάμεσα σε Φούλαμ και Μάντσεστερ Σίτι.

Ξεκινά από σήμερα στη νέα Novileague

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει νικήσει τα 6 τελευταία ματς με τη Φούλαμ με απολογισμό γκολ 18-0.

Οι πολίτες ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης έχουν επικρατήσει των αντιπάλων τους στα 10 τελευταία παιχνίδια. Μετράει 7 over 2.5 στις τελευταίες 10 αναμετρήσεις της.

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Στο αποψινό παιχνίδι θα διαλέξουμε τη νίκη της ομάδας του Γκουαρδιόλα με σκορ 0-3 και σκόρερ τον ταχύτατο Ραχίμ Στέρλινγκ που έχει την ποιότητα να πληγώσει την ομάδα του Λονδίνου και να δημιουργήσει τα απαραίτητα ρήγματα.

Στις βαθμολογίες τώρα, 10 παίκτες βρίσκονται στην κορυφή αυτής με το ακριβές σκορ, έχοντας 6 σωστές προβλέψεις, ενώ σε αυτή με τους σκόρερ, την πρώτη θέση μοιράζονται 9 παίκτες με 10 σωστές επιλογές. Μεγάλη μάχη για τα επιπλέον 20.000 ευρώ που δίνουν τα μίνι πρωταθλήματα.

Θυμίζουμε πως σε 2 αγωνιστικές ολοκληρώνεται η 2η περίοδος και την 41η αγωνιστική θα μπούμε στην 3η περίοδο εκεί όπου θ' αρχίσει από την αρχή η... βαθμολογία για άλλες 20.000 ευρώ (και σε σκορ και σε σκόρερ)!

Για τον Διαγωνισμό ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα