Αγουέρο για τις φήμες περί Μπαρτσελόνα: «Ας περιμένουμε το τέλος της σεζόν, ακόμα είμαι παίκτης της Σίτι» (pic & vid)

Κώστας Τόπας
Αγουέρο για τις φήμες περί Μπαρτσελόνα: «Ας περιμένουμε το τέλος της σεζόν, ακόμα είμαι παίκτης της Σίτι» (pic & vid)

bet365

Ο Σέρχιο Αγουέρο δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων από τον κόσμο, ο οποίος τον παρακολουθούσε σε ζωντανή μετάδοση στο twitch, για το αν στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Σίτι και αγωνιστεί στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα.

Πριν από λίγες ημέρες ήρθε στο φως της δημοσιότητας το ενδιαφέρον του νέου προέδρου της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα για τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι, Σέρχιο Αγουέρο.

Ονειρο του ισχυρού άνδρα των «μπλαουγκράνα», είναι να δει τον Σέρχιο Αγουέρο να αγωνίζεται στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι. Γι' αυτό και θέλει να εντάξει στο δυναμικό της Μπαρτσελόνα, τον έμπειρο επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Αγουέρο μετά τη συγκεκριμένη είδηση δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων και αναφορών από τον κόσμο στο twitch για το μέλλον του. Ωστόσο, εκείνος προσπάθησε να βάλει... φρένο στα δημοσιεύματα, λέγοντας πως ακόμα είναι παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι.

«Ολοι γράφουν Μπαρτσελόνα, Μπαρτσελόνα, Μπαρτσελόνα... Ας κρατηθούμε λίγο και να περιμένουμε το τέλος της φετινής σεζόν. Ακόμα είμαι στη Σίτι», ήταν το σχόλιο του Αργεντινού επιθετικού.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα