Μάντσεστερ Σίτι - Σαουθάμπτον 5-2: Πεντάρα και στο +14 οι «Πολίτες» (vid)

Gazzetta team
Μάντσεστερ Σίτι - Σαουθάμπτον 5-2: Πεντάρα και στο +14 οι «Πολίτες» (vid)

bet365

Η Σίτι απάντησε στην ήττα από τη Γιουνάιτεντ, αφού διέλυσε με 5-2 τη Σαουθάμπτον και βρέθηκε στο +14 από τους «Κόκκινους».

Η Σίτι αντέδρασε ιδανικά στην ήττα από τη Γιουνάιτεντ, διέλυσε με 5-2 τη Σαουθάμπτον εντός και βρέθηκε ξανά στο +14 από τους Κόκκινους, αλλά με ματς περισσότερο. Παράλληλα, θέλει 17 βαθμούς για να σφραγίσει και μαθηματικά την επιστροφή της στην κορυφή της Premier League. Ο Γκουαρδιόλα μιλούσε ειρωνικά όταν έλεγε για... 18 γκολ, ωστόσο η Σίτι πέτυχε με ευκολία πέντε τέρματα και θα μπορούσε περισσότερα αν δεν κατέβαζε ρυθμό!

Οι «πολίτες» στην πρώτη τους πολύ καλή φάση στο ματς άνοιξαν και το σκορ στο 15ο λεπτό. Το χαμηλό σουτ του Φόντεν απομακρύνθηκε από τον ΜακΚάρθι, όμως ο Ντε Μπρόινε από κοντά πήρε το «ριμπάουντ» και πέτυχε το 1-0. Η Σαουθάμπτον στο 25' ισοφάρισε προσωρινά με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γουόρντ – Πράους, όμως, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έδειξε να επηρεάζεται. Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο και μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου είχαν πετύχει άλλα δυο γκολ, ενώ ο ρέφερι και ο VAR είχαν αρνηθεί το πεντακάθαρο πέναλτι σε ανατροπή του ΜακΚάρθι στον Φόντεν. Αρχικά ο Μαχρέζ με πολύ ωραίο σουτ στηέκανε το 2-1 στο 40' και ο Γκουντογκάν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους πήρε το ριμπάουντ από δοκάρι του Μαχρέζ, φτάνοντας έτσι τα 12 γκολ στη σεζόν.

Φουλ των γκολ και στο δεύτερο μέρος, με τον Μαχρέζ στο 55' με ένα υπέροχο γκολ να πετυχαίνει το 4-1. Στο 56' ο Άνταμς από ευνοϊκή κόντρα στα πόδια του κατάφερε από πολύ κοντά να πετύχει το δεύτερο γκολ των «αγίων». Τρελός ρυθμός και ο Ντε Μπρόινε με ωραίο δεξί σουτ εντός περιοχής πέτυχε το 5-2 στο 59'. Η Σίτι κατέβασε ταχτύτητα, αλλά συνέχισε να χάνει ευκαιρίες, χωρίς όμως να βρει το 6ο γκολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα