Τσέλσι – Έβερτον: Το buzzer-beater τακουνάκι του Τέρι στο 90+8’ (vid)

Gazzetta team
Τσέλσι – Έβερτον: Το buzzer-beater τακουνάκι του Τέρι στο 90+8’ (vid)

bet365

Σε ένα από τα τελευταία γκολ της μυθικής καριέρας του στην Τσέλσι, ο Τζον Τέρι είχε «ξεράνει» την Έβερτον με… τακουνάκι ισοφάρισης στο 90+8’. Θυμηθείτε το γκολ ενόψει του ματς των δύο ομάδων (20:00, Cosmotesports1HD).

Αν υπάρχει μία φάση που οι φίλοι της Τσέλσι φέρνουν ζωηρά στη μνήμη τους από τις πρόσφατες «μονομαχίες» με την Έβερτον, αυτή έχει πρωταγωνιστή τον Τζον Τέρι.

Τον Ιανουάριο του 2016, οι Μπλε που παραπαίουν και βρίσκονταν στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού, υποδέχονται τα Ζαχαρωτά στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και στο 90’, δέχονται «μαχαιριά» από τον Φούνες Μόρι, που έγραψε το 2-3.

Ωστόσο, ο βετεράνος στόπερ των Λονδρέζων ήταν εκεί. Στην τελευταία φάση του ματς, έχοντας προωθηθεί στη μεγάλη περιοχή, βρέθηκε σε θέση φορ και με πανέξυπνο τελείωμα με τακουνάκι σκόραρε, εξιλεώθηκε για το αυτογκόλ που είχε χαρίσει νωρίτερα και δεν άφησε να χαθεί έστω ο βαθμός.

Το τι ακολούθησε ανάμεσα στον εμβληματικό αμυντικό και το κοινό της Τσέλσι, αξίζει να το δείτε απλά στο παρακάτω βίντεο, ενόψει και της μεταξύ τους αναμέτρησης (20:00, Cosmotesports1HD):

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα