Λίβερπουλ: Ο Όουεν «δείχνει» τον Μανέ για... σαμποτάζ στον Σαλάχ (pic)

Gazzetta team
Λίβερπουλ: Ο Όουεν «δείχνει» τον Μανέ για... σαμποτάζ στον Σαλάχ (pic)

bet365

Σε έναν «τρελό» ισχυρισμό προέβη ο Μάικλ Όουεν μετά το Λίβερπουλ-Τσέλσι, τονίζοντας ότι ο Σαντιό Μανέ αποφεύγει πια να πέφτει για να πάρει πέναλτι, για να μην βρίσκει εύκολο γκολ ο Σαλάχ!

Περίεργες δηλώσεις μπορούν να ακουστούν από οποιονδήποτε, ειδικά για ένα κλαμπ όπως η Λίβερπουλ. Από έναν θρύλο κι εκ των κορυφαίων σκόρερ της ιστορίας της, όμως, όπως ο Μάικλ Όουεν, δεν περιμένεις να ακουστεί δημόσια μια τέτοια θέση.

Ο πάλαι ποτέ εμβληματικός στράικερ των Reds έκλεψε τις εντυπώσεις με αφορμή τα όσα είπε στην εκπομπή του «Optus Sport», στο post-game του Λίβερπουλ-Τσέλσι, όπου ουσιαστικά ισχυρίστηκε ότι ο Σαντιό Μανέ σαμποτάρει τον Μο Σαλάχ από το να σκοράρει!

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος Άγγλος φορ εστίασε σε μία φάση που ο Σενεγαλέζος απέφυγε το μαρκάρισμα του Κρίστενσεν, αντί να κάνει το… συνηθισμένο και να πέσει για να κερδίσει το πέναλτι, μόνο και μόνο για να μη δώσει την ευκαιρία στον Αιγύπτιο επί χρόνια συμπαίκτη του να βρει δίχτυα από την άσπρη βούλα.

«Ήταν μία περίπτωση που ο κάθε φίλαθλος της Λίβερπουλ στον κόσμο λογικά φώναξε ‘’Πέναλτι!’’. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι δεν έπεσε. Δεν τον συμβουλεύω να το κάνει, αλλά συνήθως βλέπεις τους παίκτες να πέφτουν στο έδαφος σε ανάλογες φάσεις. Απλά αναρωτιέμαι αν σκεφτόταν ‘’Μισό λεπτό, θα σκοράρω μόνος μου, γιατί αν δεν το κάνω ο Σαλάχ θα εκτελέσει άλλο ένα πέναλτι’. Ξέρουμε όλοι πόσο ανταγωνιστικοί μεταξύ τους είναι οι επιθετικοί. Ειδικά οι στράικερ, από τη στιγμή που μιλάμε για δύο συμπαίκτες που τα τελευταία χρόνια διεκδικούσαν το Χρυσό Παπούτσι», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο που στηρίζει τον... ισχυρίσμό ο Όουεν:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα