Λίβερπουλ: Το... γκρεμισμένο φρούριο και οι 10 ώρες δίχως γκολ σε open-play!

Λίβερπουλ: Το... γκρεμισμένο φρούριο και οι 10 ώρες δίχως γκολ σε open-play!

Κώστας Ζάλιαρης
Λίβερπουλ: Το... γκρεμισμένο φρούριο και οι 10 ώρες δίχως γκολ σε open-play!

bet365

Η Λίβερπουλ μετά και την ήττα (1-0) από την Τσέλσι είναι πλέον η μοναδική ομάδα με τους λιγότερους βαθμούς εντός έδρας σε ολόκληρη την Πρέμιερ Λιγκ μέσα στο 2021, ενώ, ξεπέρασε τις 10 ώρες δίχως γκολ στο Open-Play εντός έδρας!

Οι Πρωταθλητές Αγγλίας εδώ και αρκετές αγωνιστικές έχουν αναδειχθεί στην χειρότερη ομάδα που έχει πάρει τίτλο και την αμέσως επόμενη σεζόν παρουσιάζει τόσο μεγάλη διαφορά στη βαθμολογική της συγκομιδή.

Μετά και την 27η αγωνιστική της φετινής Premier League ο τίτλος της χειρότερης Πρωταθλήτριας διατηρείται για το σύνολο του Κλοπ που πέρυσι έπειτα από τα ίδια ματς είχε 79 πόντους και φέτος έχει πέσει στους 43!

Μάλιστα, μέσα στο 2021, η Λίβερπουλ είναι η χειρότερη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος στα εντός έδρας παιχνίδια.

Έχει πάρει μονάχα έναν βαθμό από τα ματς που έχει παίξει στο «Άνφιλντ», εκεί όπου σημείωσε για πρώτη φορά στα χρονικά πέντε σερί ήττες και συνολικά έχει μείνει δίχως νίκη σε 7 αναμετρήσεις στο... άλλοτε φρούριο!

Ακόμα και οι Νιούκαστλ, Φούλαμ και Σαουθάμπτον που βρίσκονται πιο χαμηλά στην βαθμολογία, έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν 4 πόντους – όπως και η Έβερτον – στις εντός έδρας αναμετρήσεις τους μέσα στο νέο έτος.

Την ίδια στιγμή, πέρα από ένα πέναλτι του Σαλάχ στο ντέρμπι με την Σίτι που πήγε στο «Άνφιλντ» και ... το άλωσε, η Λίβερπουλ έχει αποτύχει σε κάτι περισσότερο από 10 ώρες ποδοσφαίρου να σκοράρει στο Open – Play στο «σπίτι» της!

Και στο παιχνίδι με την Τσέλσι, η μοναδική τελική προς τον στόχο ήταν μια εύκολη κεφαλιά που μπλόκαρε ο Μεντί στο 85ο λεπτό...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα