Κλοπ vs Τούχελ: Ο «παλιός» κυριαρχεί στη μεταξύ τους παράδοση (pic)

Gazzetta team
Κλοπ vs Τούχελ: Ο «παλιός» κυριαρχεί στη μεταξύ τους παράδοση (pic)

bet365

Γιούργκεν Κλοπ και Τόμας Τούχελ διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους για πρώτη φορά στην Premier League (Λίβερπουλ-Τσέλσι, 22:00, Cosmotesports1HD), με τον τεχνικό των Reds να έχει το πάνω χέρι στις μεταξύ τους συναντήσεις.

Τέθηκαν αντιμέτωποι για χρόνια στη Bundesliga, μετά στο Europa League και εσχάτως στο Champions League. Πλέον, Γιούργκεν Κλοπ και Τόμας Τούχελ προετοιμάζονται για την πρώτη μεταξύ τους «μονομαχία» σε πάγκους της Premier League, στο ντέρμπι τετράδας ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τσέλσι, όπου θα γράψουν ακόμη μία «σελίδα» στις κόντρες τους.

Μέχρι πρότινος, οι δύο Γερμανοί coach της ελίτ είχαν κοντραριστεί 14 φορές, με τον «Κλόπο» να είναι απόλυτος κυρίαρχος με 9 νίκες, έχοντας ηττηθεί μόλις δύο φορές (9-3-2).

Οι 10 αναμετρήσεις σημειώθηκαν στη Γερμανία, ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Μάιντς από το 2009 ως το 2014, ενώ ακολούθησε το αξέχαστο ζευγάρωμα στο Europa League της περιόδου 2015/16 (ρεβάνς 4-3 και περίφημη ανατροπή των Reds στο «Άνφιλντ»). Τελευταία περίπτωση ήταν για τους ομίλους του Champions League το 2018/19, με τον Τούχελ, μάλιστα, να νικά στο πιο πρόσφατο παιχνίδι που «μονομάχησαν» (Παρί Σεν Ζερμέν – Λίβερπουλ 2-1, Νοέμβριος 2018).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα