Μάντσεστερ Σίτι - Premier League: Μεγαλύτερη διαφορά 1ου–2ου από το υπόλοιπο Top-5 μαζί!

Gazzetta team
Μάντσεστερ Σίτι - Premier League: Μεγαλύτερη διαφορά 1ου–2ου από το υπόλοιπο Top-5 μαζί!

bet365

Το «τρένο» που λέγεται Μάντσεστερ Σίτι έχει ξεμακρύνει για τα καλά στην κορυφή της Premier League, με το +14 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι μεγαλύτερο από τη διαφορά των θέσεων 1-2 στο υπόλοιπες λίγκες του Top-5 μαζί!

Η περίοδος που το κοινό αναρωτιόταν «ποιος θα κατακτήσει τη φετινή Premier League;» και όλοι μιλούσαμε για το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, πέρασαν. Μάλλον ανεπιστρεπτί. Είναι τόσο ραγδαία και εντυπωσιακή η ασταμάτητη πορεία που διαγράφει η Μάντσεστερ Σίτι τις τελευταίες 70 ημέρες, που όλα τα σενάρια πήγαν στον βρόντο. Αντ’ αυτού, το Νησί έγινε τελικά το πρώτο από τα Top-5 πρωταθλήματα που αποκαλύπτουν… πρόωρα τον πρωταθλητή τους, καθώς σε La Liga, Bundesliga, Serie A και Championnat γίνεται ο… κακός χαμός. Κι αυτό φαίνεται χαρακτηριστικά, μέσα το εξής τρελό στατιστικό.

Οι Πολίτες έχουν ξεφύγει στο +14 από τη 2η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δημιουργώντας, έτσι, διαφορά που είναι μεγαλύτερη από τη διαφορά των πρωτοπόρων στις υπόλοιπες τέσσερις Λίγκες μαζί!

Συγκεκριμένα, η Μπάγερν απέχει από τη Λειψία δύο βαθμούς, η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται στο +5 από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης (ματς λιγότερο), η Ίντερ στο +3 από τη Μίλαν (ματς λιγότερο) και η Λιλ προπορεύεται επίσης στο +2 από την Παρί Σεν Ζερμέν. Έτσι, το συνολικό +12 υπολείπεται της ψαλίδας τίτλου που έχει ανοίξει η αρμάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα