Ο Γκουαρδιόλα επιβεβαίωσε ότι ο Έρικ Γκαρθία πάει Μπαρτσελόνα

Κώστας Τόπας
Ο Γκουαρδιόλα επιβεβαίωσε ότι ο Έρικ Γκαρθία πάει Μπαρτσελόνα

bet365

Με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα όπως όλα δείχνουν θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Έρικ Γκαρθία, όπως επιβεβαίωσε άλλωστε και ο τεχνικός της Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα.

Το περασμένο καλοκαίρι μέχρι και την τελευταία στιγμή, οι «μπλαουγκράνα» ήταν σε ανοικτή γραμμή με την Σίτι, για την μεταγραφή του 19χρονου αμυντικού. Οι «πολίτες» αρνήθηκαν αρκετές φορές τις προτάσεις της Μπαρτσελόνα κι έτσι ο παίκτης παρέμεινε στο «Έτιχαντ» και τη φετινή σεζόν.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν ο Έρικ Γκαρθία ετοιμάζει τις βαλίτσες του, ώστε το καλοκαίρι να μετακομίσει στη Βαρκελώνη για λογαριασμό των «μπλαουγκράνα».

Οπως επιβεβαίωσε και ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο νεαρός αμυντικός θα ενταχθεί στο δυναμικό της Μπαρτσελόνα, καθώς δεν πρόκειται ν' ανανεώσει το συμβόλαιο του, που λήγει το καλοκαίρι.

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι σημαίνει ο Έρικ για εμένα. Είναι σαν γιος μου. Την περσινή σεζόν, μέχρι το λοκντάουν, ήταν ο καλύτερος στόπερ που είχαμε στην ομάδα. Δεν έκανε ποτέ λάθος. Έπαιξε στα προημιτελικά του Champions League. Νομίζω πως πρόκειται να παίξει στην Μπαρτσελόνα. Η Μπαρτσελόνα δεν αγοράζει παίκτες επειδή βρίσκονται στο μέσο όρο, αλλά επειδή είναι κορυφαίοι παίκτες», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γκουαρδιόλα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα