Premier League – Big 6: Έξι 0-0 μετά από 26 χρόνια, στα πέντε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vids)

Gazzetta team
Premier League – Big 6: Έξι 0-0 μετά από 26 χρόνια, στα πέντε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vids)

bet365

Τα ματς μεταξύ των μεγάλων αποδεικνύονται… μικρά στο Νησί, με το 0-0 ανάμεσα σε Τσέλσι και Γιουνάιτεντ να είναι το 6ο στη φετινή σεζόν, επίδοση που δεν είχε ξανασυμβεί τα τελευταία 26 χρόνια. Στα πέντε από τα έξι ματς αγωνίζονται οι Κόκκινοι Διάβολοι.

Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται έκτη φορά, έχει πάψει να είναι σύμπτωση προ πολλού. Μπορεί η Premier League να διαφημίζεται ως το πιο θεαματικό πρωτάθλημα στον κόσμο, αλλά όταν πρόκειται για τα ντέρμπι του Big-6 τη φετινή σεζόν, ο τίτλος δεν ευσταθεί.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι «ντούμπλαραν» τα 0-0 τους στη φετινή σεζόν, αποτέλεσμα που βόλεψε καλύτερα τους Κόκκινους Διαβόλους, αλλά σίγουρα όχι τους ουδέτερους φίλους της PL. Αυτό ήταν το 6ο φετινό ντέρμπι του Big-6 που λήγει χωρίς σκορ, επίδοση που ισοφαρίζει το all-time αρνητικό ρεκόρ από τη σεζόν 1994-1995, με 10 ματς να απομένουν ως το τέλος της περιόδου!

Μάλιστα, τα πέντε εξ αυτών αφορούν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έχει αλληλοεξουδετερωθεί με Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Άρσεναλ και δύο φορές με τους Μπλε, οι οποίοι είχαν μείνει επίσης στο απόλυτο μηδέν κόντρα στην Τότεναμ.

Αναλυτικά τα 0-0 του Big-6 στη φετινή Premier League:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τσέλσι - Τότεναμ

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα