Τσέλσι: Ασύλληπτος ο μισθός του Χάβερτς που έχει μόλις ένα γκολ

Τσέλσι: Ασύλληπτος ο μισθός του Χάβερτς που έχει μόλις ένα γκολ

Gazzetta team
Τσέλσι: Ασύλληπτος ο μισθός του Χάβερτς που έχει μόλις ένα γκολ

bet365

Ο Κάι Χάβερτς που κόστισε 71 εκατ. λίρες, είναι ο πιο καλοπληρωμένος παίκτης της Τσέλσι, λαμβάνοντας 16,2 εκατ. λίρες ετησίως, ενώ έχει προσφέρει μόλις ένα γκολ και τρεις ασίστ στην Premier League.

Η Τσέλσι παλεύει να μπει στην τετράδα, άλλαξε πρόσφατα προπονητή, ενώ οι μεγάλες μεταγραφές που έκανε το καλοκαίρι, δεν της έχουν προσδώσει πραγματικά την αγωνιστική ώθηση που είχα ανάγκη. Χακίμ Ζίγιεχ, Τίμο Βέρνερ και Κάι Χάβερτς έχουν δώσει δυσανάλογη βοήθεια σε σχέση με τα πάρα πολλά χρήματα που λαμβάνουν και ειδικά αυτό ισχύει για τον τελευταίο, που είναι και ο πλέον καλοπληρωμένος του ρόστερ.

Σε δύσκολους οικονομικά καιρούς εξαιτίας του κορονοϊού, η Τσέλσι πλήρωσε 71 εκατ. λίρες για να τον κάνει δικό της, ενώ στον Γερμανό μέσο δίνει 310.000 λίρες την εβδομάδα, δηλαδή 16,2 εκατ. τον χρόνο. Το ποσό είναι τεράστιο για έναν παίκτη που προέρχεται από τη Λεβερκούζεν και στην Premier League μετράει μόλις ένα γκολ και τρεις ασίστ σε 18 συμμετοχές.

Ο Βέρνερ ακολουθεί στο μισθολόγιο με 270.000 λίρες τη βδομάδα, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως ο πολυτιμότερος του ρόστερ, Ν'Γκολό Καντέ είναι μόλις 6ος στη σχετική λίστα με βδομαδιάτικο 144.000 λίρες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα