Μπράιτον – Κρίσταλ Πάλας 1-2: H τέλεια απόδραση με Μπεντέκε στο 90+5’! (vid)

Gazzetta team
Μπράιτον – Κρίσταλ Πάλας 1-2: H τέλεια απόδραση με Μπεντέκε στο 90+5’! (vid)

bet365

Με δύο τελικές στον στόχο, μία «μαγική» γκολάρα του «πρωτάρη» Ματετά και νικητήριο γκολ του Μπεντέκε στο 90+5’, η κυνική Κρίσταλ Πάλας άφησε τη Μπράιτον στα «κρύα του λουτρού» (1-2) και στο επικίνδυνο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού!

Ο Ρόι Χόντσον και οι Αετοί του Λονδίνου επιφύλασσαν το απόλυτο… κόλπο κόντρα στη Μπράιτον. Η Κρίσταλ Πάλας κατάφερε με δύο τελικές στον στόχο, έναντι 23 συνολικά των Γλάρων, να αρπάξουν το διπλό και μάλιστα, με «buzzer-beater» στο 90+5’, από τον καταλύτη, Κρίστιαν Μπεντέκε.

Ο πολύπειρος Βέλγος στράικερ πέρασε ως αλλαγή στο 75’, αντί του παίκτη που άνοιξε το σκορ στο 28’: Του Ζαν-Φιλίπ Ματετά, ο οποίος συνδύασε το πρώτο του γκολ στην Premier League με ένα ασύλληπτο τακουνάκι με… πιρουέτα, με τον άλλοτε φορ της Λίβερπουλ να παίρνει τη σκυτάλη και να χαρίζει τη μεγάλη απόδραση στο φινάλε του ματς, με το δεύτερο σουτ της Πάλας στον στόχο!

Ενδιάμεσα, ο Φέλτμαν είχε ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους του Γκρέιαμ Πότερ, οι οποίοι εν τέλει υπέστησαν ψυχρολουσία και παρέμειναν σε επικίνδυνη απόσταση από την 18η κι ανεβασμένη Φούλαμ (26 έναντι 22 βαθμοί). Από την άλλη, οι Λονδρέζοι μοιάζουν να απομακρύνθηκαν οριστικά από τη ζώνη του υποβιβασμού (+10).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα