Κλοπ: «Ο Θεός είναι οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι και κάνει ό,τι μπορεί για να μας σταματήσει»

Κώστας Τόπας
Κλοπ: «Ο Θεός είναι οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι και κάνει ό,τι μπορεί για να μας σταματήσει»

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ θεωρεί ότι ο Θεός είναι οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι γι' αυτό και την οδηγεί μέχρι την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Η πίεση που δέχεται ο Γερμανός τεχνικός, ειδικά μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα της Λίβερπουλ, είναι μεγάλη. Αυτό άλλωστε φαίνεται κι από μία σειρά δηλώσεών του, όπου χρησιμοποιεί δικαιολογίες για να υπερασπιστεί το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα της ομάδας του.

Μετά την ήττα από την Έβερτον, η οποία ήταν η τέταρτη συνεχόμενη εντός έδρας στο πρωτάθλημα, ο Κλοπ έκανε αναφορά ακόμα και στον... Θεό προκειμένου να δικαιολογήσει την μεγάλη διαφορά που υπάρχει πλέον από την πρωτοπόρο, Μάντσεστερ Σίτι.

«Απλά δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο με αυτόν τον βαρύ άνεμο (σ.σ. για το άνεμο στο ματς με την Έβερτον). Είμαι πλέον πεπεισμένος ότι ο Θεός είναι οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι και ότι θα κάνει τα πάντα για να μας σταματήσει. Δεν μπορείς να κερδίσεις ενάντια στον Θεό. Το πιο σημαντικό είναι ότι πρέπει να παραδεχτούμε ότι σημείωσαν δύο γκολ. Εμείς δεν το κάναμε και αυτό μετράει. Γύρω από την εστία τους νομίζω ότι δημιουργήσαμε αρκετά, αλλά δεν τελειώσαμε τις καταστάσεις. Δεν ήμασταν ακριβείς».

Διαβάστε επίσης:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα