Νοvileague με Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι και σκόρερ Φόντεν

Gazzetta team
Νοvileague με Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι και σκόρερ Φόντεν

bet365

Η Νοvileague συνεχίζεται με το ντέρμπι της Άρσεναλ με την Μάντσεστερ Σίτι να ξεχωρίζει. Θα επεκτείνουν το σερί οι... πολίτες;

Η Έβερτον πέρασε σαν σίφουνας από το Anfield κόντρα στη Λίβερπουλ και σήμερα η αγωνιστική δράση στη Novileague συνεχίζεται με την 25η αγωνιστική του μεγάλου διαγωνισμού της Novibet.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει το ντέρμπι της Premier League μεταξύ της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Σίτι.

Ξεκίνα από σήμερα στη νέα Novileague

Η ομάδα του Γκουαρδιόλα μετρά 17 σερί νίκες ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης, ενώ έχει 3 σερί goal/goal και over 3.5 εκτός έδρας.

Από την άλλη οι κανονιέρηδες 3/4 goal-goal στα τελευταία ματς. Οι πολίτες έχουν την καλύτερη άμυνα στην Premier League, αφού έχουν δεχθεί 15 γκολ.

Στα φετινά ματς των 2 ομάδων, στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου επικράτησε η Σίτι με 1-0, ενώ για το League Cup οι πολίτες νίκησαν με 4-1 εκτός έδρας.

Σήμερα θα στηρίξουμε τη νίκη του... τρένου που ακούει στο όνομα Σίτι με 1-3 και θα πάμε με τα πολλά γκολ. Επίσης στους σκόρερ, ψηφίζουμε το... διαμαντάκι στα χαφ, Φιλ Φόντεν,

Όσον αφορά τις βαθμολογίες τώρα, σε αυτές με το ακριβές σκορ, μόλις 1 παίκτης βρίσκεται στην κορυφή με δύο σωστές προβλέψεις, ενώ σε αυτή με τους σκόρερ υπάρχουν 9 άτομα με 4 σωστές προβλέψεις.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ακόμα και σήμερα μπορείτε να μπείτε στο παιχνίδι, καθώς οι βαθμολογίες σε «Ακριβές Σκορ» και «Σκόρερ» για τη 2η περίοδο (20 αγωνιστικές, 44.000€ εγγυημένα*) βρίσκονται πάλι στην αρχή.

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Συνεχίζεται, παράλληλα, η κούρσα για το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000€, που θα κερδίσει ο παίκτης ή οι παίκτες που μετά την ολοκλήρωση και των 5 περιόδων (100 αγωνιστικές) θα έχουν 35 ή περισσότερες σωστές προβλέψεις στην κατηγορία «Ακριβές Σκορ».

Για τον Διαγωνισμό ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα