Τσέλσι: Ο Ζίγιεχ θέλει να φύγει και ο Τούχελ προσπαθεί να το σώσει

Τσέλσι: Ο Ζίγιεχ θέλει να φύγει και ο Τούχελ προσπαθεί να το σώσει

Κώστας Τόπας
Τσέλσι: Ο Ζίγιεχ θέλει να φύγει και ο Τούχελ προσπαθεί να το σώσει

bet365

Δυσαρεστημένος με τον τρόπο διαχείρισης του από τον Τόμας Τούχελ, είναι ο Χακίμ Ζίγιεχ, ο οποίος όπως αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα αναζητεί ομάδα για να αποχωρήσει από τους «μπλε».

Από τη μέρα που ο Τόμας Τούχελ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι, ο Χακίμ Ζίγιεχ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γερμανού τεχνικού.

Ο παραγκωνισμός του, τον έχει οδηγήσει σε άσχημα μονοπάτια και ήδη έχει ζητήσει ραντεβού με την διοίκηση του συλλόγου, ώστε να συζητήσει για το ενδεχόμενο αποχώρησης του από τους «μπλε» το καλοκαίρι.

Πάντως από την πλευρά του ο Τόμας Τούχελ ανέλαβε την ευθύνη για την εξέλιξή του 27χρονου μεσοεπιθετικού, τονίζοντας πως περιμένει να δει πολλά περισσότερα από τον Μαροκινό.

«Είναι δικό μου λάθος ο τρόπος διαχείρισης του Ζίγιεχ. Αυτό συμβαίνει επειδή με τον Μάουντ, τον Πούλισικ και τον Οντόι κάποιες φορές είμαστε πιο δυνατοί. Αυτό βγάζει από την ενδεκάδα τον Χακίμ. Είναι μία δύσκολη απόφαση αυτή για μένα. Είναι δύσκολο αλλά κάποιες φορές πρέπει να πάρεις τέτοιες αποφάσεις.

Όλο αυτό κάνει τον Ζίγιεχ να υποφέρει. Τον καταλαβαίνω απόλυτα και συμφωνώ ότι με τον τρόπο που τον χρησιμοποιώ δεν μπορεί να δείξει όλα τα στοιχεία της ποιότητας που διαθέτει. Παρόλα αυτά, βλέποντας το πρόγραμμα έχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Θα χρειαστώ όλους μου τους παίκτες και ο Χακίμ έδειξε και χθες ότι είναι έτοιμος».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα