Γκουαρδιόλα για Κλοπ: «Αυτό που έχει δώσει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι εξαιρετικό» (vid)

Κώστας Τόπας
Γκουαρδιόλα για Κλοπ: «Αυτό που έχει δώσει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι εξαιρετικό» (vid)

bet365

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα κλήθηκε να μιλήσει για τον Γιούργκεν Κλοπ αλλά και για την πίεση που δέχθηκε ο Γερμανός τεχνικός των «Reds», μετά την ήττα από τη Λέστερ.
Πόρτο-Γιουβέντους: Χιλιάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. Ι 21+

Λίγες ημέρες νωρίτερα ο Γιούργκεν Κλοπ ακύρωσε κάθε φημολογία που έθετε σε αμφιβολία το μέλλον του στη Λίβερπουλ, όπως και η διοίκηση η οποία διέψευσε τα όσα ακούστηκαν για τον Γερμανό τεχνικό.

Από την άλλη θέση πήρε και ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Γκουαρδιόλα ο οποίος ρωτήθηκε αν νιώθει κάποια συμπόνια για τον συνάδελφό του, δεδομένου ότι δεν περνάει τις καλύτερες μέρες του σε συναισθηματικό και σε επαγγελματικό επίπεδο.

«Πάρα πολύ. Αυτό που έχει δώσει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι εξαιρετικό. Είπα πολλές φορές και φέτος, και πέρυσι, και πρόπερσι, και όταν ήμασταν στη Γερμανία, ότι η φιλοσοφία του έχει κάνει το ποδόσφαιρο ελκυστικό για τους φιλάθλους.

Θέλει πάντα να δίνει χαρά στους οπαδούς, στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με το επιθετικό του ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχουν αμφιβολίες γι’ αυτό. Όμως όλοι μας έχουμε πάντα καλές και κακές στιγμές. Δεν υπάρχει προπονητής ή ομάδα πού μπορεί να διατηρήσει για πολλές συνεχόμενες σεζόν νίκες, νίκες, νίκες, νίκες. Θα ήταν βαρετό.

Κάποιες φορές πρέπει να χάσεις και λίγο, και όταν χάνεις μερικές φορές σε επηρεάζει πολύ συναισθηματικά – μιλάω για τον εαυτό μου, δε λέω για τους συναδέλφους μου. Μερικές φορές είναι καλό να χάσεις, ή η σεζόν σου να μην είναι τόσο καλή, για να συνειδητοποιήσεις πόσο δύσκολα είναι όλα, και μετά όταν επιστρέφεις και ξανακερδίζεις το εκτιμάς περισσότερο».

Διαβάστε επίσης:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα