Λίβερπουλ – Μαν. Σίτι: Σε Πεπ, Σαλάχ και Γκουντογκάν τα βραβεία

Κώστας Ζάλιαρης
Λίβερπουλ – Μαν. Σίτι: Σε Πεπ, Σαλάχ και Γκουντογκάν τα βραβεία

bet365

Από την Μάντσεστερ Σίτι προέρχονται οι κορυφαίοι προπονητής και παίκτης για τον Ιανουάριο, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τον Ιλκάι Γκουντογκάν να παίρνουν τα βραβεία. Ο Σαλάχ το καλύτερο γκολ στην αντεπίθεση της σεζόν.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει φτάσει στις 15 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις σε ένα ιστορικό ρεκόρ στα χρονικά του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Έξι από αυτές τις νίκες έχουν έρθει μέσα στον Ιανουάριο για το πρωτάθλημα και γι' αυτό η Premier League βράβευσε τον Πεπ Γκουαρδιόλα ως κορυφαίο κόουτς.

Παράλληλα, ο Ιλκάι Γκουντογκάν των 7 τερμάτων μέσα στον Ιανουάριο, έχοντας σκοράρει δις και στο «Άνφιλντ» τον τρέχον μήνα, είναι ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος τον Ιανουάριο όπως αναδείχθηκε από την κορυφαία Λίγκα.

Όσο για το καλύτερο και πιο όμορφο γκολ, είναι αυτό που πέτυχε ο Μοχάμεντ Σαλάχ για τη Λίβερπουλ στην εκτός έδρας νίκη επί της Γουέστ Χαμ σε μια αντεπίθεση για σεμινάριο που έβγαλε η ομάδα του Κλοπ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου...



Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα