Ντιαλό: Πρόστιμο 50.000 ευρώ για παράνομη μετανάστευση από την Αφρική στην Ιταλία

Gazzetta team
Ντιαλό: Πρόστιμο 50.000 ευρώ για παράνομη μετανάστευση από την Αφρική στην Ιταλία

bet365

Ο νεοαποκτηθείς εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αμάντ Ντιαλό, δέχθηκε πρόστιμο 50.000 ευρώ από την ιταλική Ομοσπονδία, καθώς φέρεται να δήλωσε ψευδείς γονείς και στοιχεία στα έγγραφα για τη μετανάστευσή του από την Ακτή Ελεφαντοστού στην Ευρώπη.

Πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ για παρατυπίες στα έγγραφα της μετανάστευσής του επιβλήθηκε στον Αμάντ Ντιαλό. Ο 18χρονος νεοαποκτηθείς εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Αταλάντα, κατηγορήθηκε μαζί με τον αδελφό του Χαμέντ Ντιαλό Τραορέ (παίκτης της Σασουόλο) για ψευδή στοιχεία στον φάκελο που κατέθεσαν για να μεταναστεύσουν από την Ακτή Ελεφαντοστού στην Ιταλία το 2015. Σύμφωνα με την αρχική καταγγελία, ανάμεσα σε αυτά ήταν και η δήλωση πλασματικών γονέων στα προσωπικά τους στοιχεία, ενώ φέρεται να κατέφτασαν στην Ιταλία μέσω ενός δικτύου λαθρεμπόρων που διακινούσε παιδιά από την Αφρική στην Ευρώπη

Οι δύο τους ήρθαν σε συμβιβασμό με την Ιταλική Ομοσπονδία κι έτσι έπεσαν στα… μαλακά, καθώς εκτός από τη χρηματική ποινή θα μπορούσαν να έχουν τιμωρηθεί με αποκλεισμό.

Από την πλευρά της, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία τον απέκτησε τον περασμένο Ιανουάριο μόλις εκδόθηκε η βίζα και η άδεια εργασίας του παίκτη, δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα για το συμβάν, αλλά τα αγγλικά ΜΜΕ κάνουν λόγο πως είχε λάβει όλες τις εγγυήσεις ότι το ζήτημα δεν θα επηρεάσει το δικαίωμα συμμετοχής του με την ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα