Λίβερπουλ: Έκανε κίνηση για τον «νέο Μπρούνο Φερνάντες» (vid)

Gazzetta team
Λίβερπουλ: Έκανε κίνηση για τον «νέο Μπρούνο Φερνάντες» (vid)

bet365

Η Λίβερπουλ ήρθε σε επαφή με την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για τον 22χρονο μέσο της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Πέντρο Γκονσάλβες, ο οποίος διαδέχθηκε τον Μπρούνο Φερνάντες στα Λιοντάρια.

Η επιρροή του Μπρούνο Φερνάντες στην μεταμόρφωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι καταλυτική. Και η Λίβερπουλ, με δεδομένο ότι είναι αμφίβολη η παραμονή του Ζορζίνιο Βαϊνάλντουμ μετά το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιο του Ολλανδού, προσδοκά να ντύσει στα κόκκινα τον διάδοχο του Πορτογάλου μέσου στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Ο λόγος για τον 22χρονο μέσο Πέντρο Γκονσάλβες, ο οποίος κάνει εντυπωσιακή σεζόν με τα Λιοντάρια, μετρώντας 14 γκολ – 3 ασίστ σε 20 συμμετοχές με την ομάδα του Ρούμπεν Αμορίμ, η οποία οδεύει ολοταχώς προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα «Record», η Λίβερπουλ έκανε μια αρχική προσέγγιση τον Ιανουάριο και θα επανέλθει το καλοκαίρι για τον Γκονσάλβες ο οποίος, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει περάσει ήδη από τους μικρούς Μπράγκα, Βαλένθια και Γουλβς, ενώ μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι από την Φαμαλικάο στη Σπόρτινγκ, αντί 6,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Η τιμή του πλέον έχει εκτοξευτεί, η ρήτρα αποδέσμευσης φτάνει τα 60 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που πάντως δεν είναι απαγορευτικό για την Λίβερπουλ, εφόσον ο αγγλικός σύλλογος θεωρεί ότι ο Γκονσάλβες μπορεί να εξελιχθεί στον «νέο Μπρούνο Φερνάντες».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα