Μουρίνιο: «Ο Σον δεν θα πάει πουθενά, θα ανανεώσει με την Τότεναμ»

Μουρίνιο: «Ο Σον δεν θα πάει πουθενά, θα ανανεώσει με την Τότεναμ»

Κώστας Τόπας
Μουρίνιο: «Ο Σον δεν θα πάει πουθενά, θα ανανεώσει με την Τότεναμ»

bet365

Την αισιοδοξία του εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο σχετικά με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Σον Χιουνγκ-Μιν στην Τότεναμ.

Στον «πάγο» βρίσκονται οι συζητήσεις της διοίκησης για ανανεώσεις με ποδοσφαιριστές που τα συμβόλαια τους δεν λήγουν άμεσα, συμπεριλαμβανομένου και του Σον Χιουνγκ-Μιν, με τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου να έχουν αλλάξει εξαιτίας της πανδημίας.

Παρ' όλα αυτά ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι σχεδόν βέβαιος πως ο 28χρονος μεσοεπιθετικός θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Τότεναμ και θα συνεχίσει να γράφει ιστορία με τη φανέλα της.

«Ο Σον αυτή την στιγμή δεν αποτελεί πρόβλημα, έχει συμβόλαιο για δύο χρόνια ακόμη αν δεν κάνω λάθος, μπορεί και τρία. Πιστεύω πως απλά περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή και θα γίνει. Πιθανόν με όλη αυτή την κατάσταση που επικρατεί σε όλο τον κόσμο, με τον Covid-19, θεωρώ πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για τους παίκτες και τους συλλόγους να συζητούν για συμβόλαια, ενώ την ίδια στιγμή υπάρχουν τόσες δυσκολίες και πολλοί άνθρωποι χάνουν τις δουλειές τους και δεν εργάζονται. Πιστεύω πως όταν ο ήλιος λάμψει ξανά για όλο τον κόσμο, τότε πιστεύω πως και ο Σον με την ομάδα θα βρουν με ευκολία την επίτευξη της συμφωνίας τους».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα