Κιν για Κλοπ: «Έτσι η Λίβερπουλ θα κάνει άλλα 30 χρόνια να πάρει τίτλο»!

Κώστας Ζάλιαρης
Κιν για Κλοπ: «Έτσι η Λίβερπουλ θα κάνει άλλα 30 χρόνια να πάρει τίτλο»!

bet365

Ο Ρόι Κιν στάθηκε στις δικαιολογίες, όπως του ακούγονται, που αναφέρει ο Γιούργκεν Κλοπ για την κακή κατάσταση της Λίβερπουλ, την χαρακτήρισε κακή πρωταθλήτρια και την προειδοποίησε πως με τέτοια νοοτροπία, θα κάνει ξανά 30 χρόνια να βρεθεί στην κορυφή!

Ο παλαίμαχος χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντίκρισε μια απόλυτα αδύναμη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο του «Άνφιλντ» από πλευράς «κόκκινων» για να τα βάλει με τη Σίτι, ενώ, δεν του άρεσε καθόλου και η αναφορά του Κλοπ περί... κρύων ποδιών του Άλισον για τα λάθη που έκανε.

«Είναι δικαιολογίες... Είναι κακοί πρωταθλητές με τη νοοτροπία που έχουν. Όταν παίρνεις το πρωτάθλημα οφείλεις να σκέφτεσαι “μπορούμε να το κάνουμε πάλι;” και αυτή τη σκέψη δεν την έχω εκλάβει από αυτή την ομάδα. Πήγαν στη νέα σεζόν με νοοτροπία “ας το διασκέδασουμε”. Δεν άκουσα ποτέ κάποιον παίκτη της Λίβερπουλ να λέει “πάμε να το πάρουμε πάλι”. Τώρα μιλάνε μόνο για την πρώτη τετράδα.

Όταν είσαι μεγάλη ομάδα όπως η Λίβερπουλ οφείλεις ν' αντιμετωπίζεις τα πισωγυρίσματα. Η Λίβερπουλ έχει τους καλύτερους επιθετικούς, τον καλύτερο τερματοφύλακα, έμπειρους διεθνείς παίκτες στον άξονα και ο Κλοπ είπε ότι ο Άλισον είχε... κρύα πόδια. Είναι δικαιολογίες, η μία μετά την άλλη. Είσαι η Λίβερπουλ, αν συμπεριφέρεσαι έτσι θα κάνεις άλλα 30 χρόνια να ξαναπάρεις πρωτάθλημα» ήταν τα λόγια του!

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα