Κλοπ: «Στόχος η τετράδα, αν παίζαμε όπως σήμερα θα ήμασταν κοντά με τη Σίτι» (vid)

Gazzetta team
Κλοπ: «Στόχος η τετράδα, αν παίζαμε όπως σήμερα θα ήμασταν κοντά με τη Σίτι» (vid)

bet365

Ευχαριστημένος με την απόδοση της Λίβερπουλ εμφανίστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ παρά την εμφατική τεσσάρα και δήλωσε ότι με τέτοια απόδοση σε συχνή βάση η ψαλίδα θα ήταν πιο μικρή από την κορυφή. «Στόχος η τετράδα», παραδέχθηκε ο Γερμανός coach για τους πρωταθλητές.

Η Λίβερπουλ γνώρισε βαριά ήττα στο «Άνφιλντ» από τη Μάντσεστερ Σίτι, έχασε και τις τελευταίες ελπίδες που είχε για το «back-to-back», αλλά ο Γιούργκεν Κλοπ κράτησε θετικά στοιχεία από την εμφάνιση των παικτών του.

Μιλώντας στο post-game interview, ο Γερμανός coach δήλωσε ευχαριστημένος με όσα έκαναν οι Reds ιδίως στο 1ο μέρος και τόνισε χαρακτηριστικά ότι αν η Λίβερπουλ έπαιζε ανάλογα και στα προηγούμενα παιχνίδια, τώρα θα βρισκόταν πιο κοντά με τη Μάντσεστερ Σίτι και την κορυφή της βαθμολογίας.

Παράλληλα, ο Κλόπο εμφανίστηκε προσγειωμένος και ρεαλιστής γύρω από τους στόχους που έχουν πλέον οι Reds, οι οποίοι αφορούν αποκλειστικά την τετράδα και την έξοδο στο Champions League.

«Δεν ήταν η μέρα μας, αλλά πολλά κομμάτια του παιχνιδιού ήταν εξαιρετικά για την ομάδα μου. Μου άρεσε πραγματικά. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος, ήμασταν πραγματικά μέσα στο παιχνίδι. Η Σίτι άλλαξε το σύστημα στο δεύτερο ημίχρονο, δεν είχαμε αρκετές επιλογές. Τους δώσαμε πολλές ευκαιρίες. Αν παίζαμε όπως παίξαμε απόψε, δεν θα ήμασταν τόσο μακριά από τη Μάντσεστερ Σίτι».

«Ο βασικός στόχος, πλέον, είναι η τετράδα. Είναι ξεκάθαρο. Θα προσπαθήσουμε τα πάντα. Υπάρχουν ακόμη πολλά παιχνίδια», ενώ για τα τραγικά λάθη του Άλισον, είπε:

«Ο Άλι μας έχει σώσει τόσες πολλές φορές, αλλά απόψε έκανε δύο λάθη. Δεν είχε πολλές επιλογές, είναι αλήθεια αυτό, ειδικά στο δεύτερο γκολ. Στο τρίτο, όμως, δεν υπάρχει πραγματική εξήγηση. Ίσως είχε κρύα πόδια, ή κάτι τέτοιο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα