Λίβερπουλ: Ο Τσιμίκας έκανε αλησμόνητο ντεμπούτο στην Premier League στην «τεσσάρα» από τη Μ. Σίτι (vid)

Gazzetta team
Λίβερπουλ: Ο Τσιμίκας έκανε αλησμόνητο ντεμπούτο στην Premier League στην «τεσσάρα» από τη Μ. Σίτι (vid)

bet365

Εξι μήνες μετά τη μεταγραφή του στη Λίβερπουλ ο Κώστας Τσιμίκας έκανε το ντεμπούτο του με την κόκκινη φανέλα, στη βαριά ήττα της ομάδας του από τη Μάντσεστερ Σίτι με 4-1 στο «Ανφιλντ».

Εκανε ντεμπούτο με τη Λίβερπουλ στο 7-2 επί της Λίνκολν στις 24/9 (EFL Cup), έπαιξε σε τρία ματς του Champions League (δύο με την Αταλάντα και εναντίον της Μίντιλαντ), αλλά ντεμπούτο στην Premier League ο Κώστας Τσιμίκας δεν είχε κάνει μέχρι σήμερα!

Ο Γιούργκεν Κλοπ τον έβαλε στο 85' του αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι στο 85', ως αλλαγή του Ρόμπερτσον και αναμφίβολα ο διεθνής αριστερός μπακ θα το θυμάται για μια ζωή ολόκληρη! Στη βραδιά της... παράδοσης του στέμματος στη Σίτι, στη δεύτερη βαρύτερη εντός έδρας ήττα στην ιστορία της Λίβερπουλ από την αντίπαλό της (1937: Λίβερπουλ - Μ. Σίτι 0-5), ο Ελληνας παίκτης έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο αγγλικό πρωάθλημα με τη φανέλα ενός εκ των μεγαλύτερων συλλόγων παγκοσμίως.

Για να δούμε αν θα χρησιμοποιηθεί εκ νέου πλεον τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Champions League που απομένει πλέον ως μοναδικός στόχος της Λίβερπουλ στην τρέχουσα σεζόν...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα