Τότεναμ – Γουέστ Μπρομ 2-0: Επιστροφή Κέιν, επιστροφή στις νίκες (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Τότεναμ – Γουέστ Μπρομ 2-0: Επιστροφή Κέιν, επιστροφή στις νίκες (vids)

bet365

Η Τότεναμ με τον Χάρι Κέιν ξανά παρόντα έπειτα από δύο παιχνίδια, επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, με τον Άγγλο στράικερ να σκοράρει και να συμμετέχει και στο δεύτερο γκολ από τον Σον για το τελικό 2-0 επί της Γουέστ Μπρομ. Αυξάνεται η διαφορά των «baggies» από τις θέσεις της σωτηρίας...

Η Τότεναμ είχε ξανά διαθέσιμο τον Χάρι Κέιν και ο Ζοσέ Μουρίνιο τοποθέτησε πίσω από εκείνον τους Λαμέλα, Μόουρα και Σον για να βρεθούν λύσεις για το γκολ. Η Γουέστ Μπρομ έδειξε εξ αρχής με 9 παίκτες πίσω από τη μπάλα ότι θα περίμενε στην άμυνα και θα έψαχνε τις αντεπιθέσεις, τις οποίες επιχείρησε κυρίως από αριστερά.

Η κατοχή της μπάλας σε ποσοστό 65% και άνω ήταν για την Τότεναμ, η οποία είχε δοκάρι με αριστερό σουτ του Κέιν στο 15ο λεπτό και μια μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Οριέ στο 42' στο 7ο κόρνερ που κέρδισαν τα «σπιρούνια» στο παιχνίδι. Στο 45' λίγο έλειψε να γίνει η μεγάλη έκπληξη και οι «baggies» απείλησαν πολύ σοβαρά με κεφαλιά του Ντιανέ που σταμάτησε ο Γιορίς πάνω στη γραμμή.

Τελικά ο Χάρι Κέιν θα αποφάσιζε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης και θα έδειχνε ξανά πόσο σημαντικός είναι για την Τότεναμ και πόσο της έλειψε στα τρία ματς που ήρθαν απανωτές ήττες για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο. Από εντυπωσιακή κάθετη του Χόιμπιεργκ στο 54' ο στράικερ των «σπιρουνιών» με ωραίο δεξί πλασέ άνοιξε το σκορ, για να έρθει στο 58' το 2-0 από φάση την οποία ξεκινάει ο Κέιν με κατέβασμα με το στήθος λίγο έξω αποό την περιοχή του Γιορίς!

Ο Λούκας Μόουρα έτρεξε στην αντεπίθεση, την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Σον κι εκείνος διαμόρφωσε το 2-0 για την επιστροφή της Τότεναμ στα θετικά αποτελέσματα.

Αν ο Ντιανέ είχε προσέξει λίγο περισσότερο στο 61' και δεν ήταν εκτεθειμένος όταν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα θα μπορούσε να έχει αγχώσει πολύ τα «σπιρούνια» με τη μείωση του σκορ, αλλά ήταν εμφανές πως υπήρχε οφσάιντ. Το ίδιο συνέβη και στο 82' με γκολ που δεν μέτρησε, πάλι όμως ήταν ορθή η απόφαση του επόπτη για να παραμείνει τοι 2-0 αφού οι Ντιανέ ήταν πίσω από την άμυνα...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα