Φούλαμ – Γουέστ Χαμ: «Σάλος» για την αμφιλεγόμενη κόκκινη στον Σούτσεκ (vid)

Gazzetta team
Φούλαμ – Γουέστ Χαμ: «Σάλος» για την αμφιλεγόμενη κόκκινη στον Σούτσεκ (vid)

bet365

Ο Τόμας Σούτσεκ βρήκε καταλάθος με τον αγκώνα τον Μίτροβιτς στην προσπάθειά του να ξεμαρκαριστεί, ο Μάικ Ντιν τον απέβαλε με κόκκινη κάρτα αφού είδε τη φάση στο μόνιτορ και η κουβέντα για τη διαιτησία στο Νησί πήρε ξανά «φωτιά».

Η έφεση και η τάση του Μάικ Ντιν στις κάρτες είναι γνωστή στην Premier League (Νο1 στη σχετική λίστα). Ωστόσο, τις τελευταίες δύο αγωνιστικές ο Βρετανός διαιτητής μάλλον εφηύρε αποβολές για να μείνει πιστός στον τίτλο του. Μετά την κόκκινη στον Μπεντνάρεκ στο 9-0 της Γιουνάιτεντ επί της Σαουθάμπτον, ήρθε το περιστατικό με τον Τόμας Σούτσεκ στο ματς της Γουέστ Χαμ στην έδρα της Φούλαμ να φουντώσει για τα καλά την κουβέντα για VAR και διαιτησία στο Νησί.

Συγκεκριμένα, στις καθυστερήσεις του ματς ο VAR ειδοποίησε τον Ντιν για αγκωνιά του Τσέχου μέσου στον Μίτροβιτς και ο έμπειρος ρέφερι πήγε να δει ο ίδιος τη φάση στο μόνιτορ. Κι ενώ σε κανονική ροή αγώνα δεν καταλόγισε το παραμικρό, έβγαλε τελικά την κόκκινη κάρτα, τιμωρώντας τον υπερβολικά αυστηρά για ένα χτύπημα που δεν έμοιαζε αντιαθλητικό και φάνηκε πως έγινε περισσότερο καταλάθος, στην προσπάθεια του Σούτσεκ να ξεφύγει από το μαρκάρισμα του Σέρβου στράικερ.

Δείτε τη φάση και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα