Λίβερπουλ: Προς επιστροφή οι Άλισον, Μανέ και Φαμπίνιο

Λίβερπουλ: Προς επιστροφή οι Άλισον, Μανέ και Φαμπίνιο

Κώστας Ζάλιαρης
Λίβερπουλ: Προς επιστροφή οι Άλισον, Μανέ και Φαμπίνιο

bet365

Οι τρεις ποδοσφαιριστές που απουσιάζουν από τα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ το τελευταίο διάστημα έχουν αρκετές πιθανότητες να κάνουν come-back στο Κυριακάτικο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι όπως άφησε να εννοηθεί ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Μανέ εχασε τα παιχνίδια με Γουέστ Χαμ και Μπράιτον στο «Άνφιλντ» λόγω μυϊκού προβλήματος. Ο Άλισον απουσίασε από την ήττα (1-0) από τους «γλάρους» αφού ήταν άρρωστος όμως δεν έχει κορονοϊό, ενώ, ο Φαμπίνιο έχει λείψει από τις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις, με το ματς του Κυπέλλου απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι αυτό στο οποίο εμφανίστηκε τελευταία φορά.

Οι τρεις τους θα προπονηθούν και σήμερα όσο μπορούν και η τελική απόφαση θα παρθεί το Σάββατο, με τον Κλοπ να δείχνει ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τους έχει διαθέσιμους για το ματς της Κυριακής με την Σίτι στο «Άνφιλντ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα