Χάσενχουτλ μετά τον διασυρμό από τη Γιουνάιτεντ: «Ο αγώνας μας φάνηκε ατελείωτος»

Κώστας Τόπας
Χάσενχουτλ μετά τον διασυρμό από τη Γιουνάιτεντ: «Ο αγώνας μας φάνηκε ατελείωτος»

bet365

Απογοητευμένος ήταν ο προπονητής της Σαουθάμπτον, Ραλφ Χάσενχουλτ, μετά την βαριά ήττα με 9-0 από την Γιουνάιτεντ αλλά και για την εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του.

Η Σαουθάμπτον, για δεύτερη φορά στην ιστορία της γνώρισε συντριβή με εννέα γκολ διαφορά, καθώς είχε προηγηθεί αυτή της περασμένης σεζόν κόντρα στη Λέστερ (0-9).

Αμέσως μετά το τέλος του ματς, ο τεχνικός των «Αγίων» Ραλφ Χάσενχουτλ, στάθηκε στο αποτέλεσμα δίνοντας παράλληλα το σύνθημα της ανασύνταξης.

«Χάσαμε με έναν φρικτό τρόπο, το 90λεπτο μας φάνηκε ατελείωτο. Δεν μπορούσαμε να τους βοηθήσουμε από έξω. Στην τελική, υπάρχει μια μικρή διαφορά σε σχέση με την ήττα από τη Λέστερ (0-9 τη σεζόν 19/20), επειδή βρισκόμαστε σε μια βαθμολογική θέση που δεν έχουμε βρεθεί εδώ και αρκετό καιρό.

«Δεν είναι ότι χρειαζόμασταν αυτό το αποτέλεσμα για να τί πρέπει να βελτιώσουμε. Δεν είναι ότι πονάει λιγότερο, το αντίθετο πονάει ακόμα περισσότερο αυτή η βαριά ήττα. Παρ' όλα αυτά, η ομάδα είναι διαφορετική και αυτός είναι ο λόγος που τα πηγαίνουμε καλά φέτος. Ας δούμε πως θα ολοκληρωθεί η σεζόν»,
τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα