Λίβερπουλ: Ποτέ ξανά τέτοια ζημιά στην άμυνα με τόσους τραυματίες!

Λίβερπουλ: Ποτέ ξανά τέτοια ζημιά στην άμυνα με τόσους τραυματίες!

Κώστας Ζάλιαρης
Λίβερπουλ: Ποτέ ξανά τέτοια ζημιά στην άμυνα με τόσους τραυματίες!

bet365

Ο Κλοπ έπρεπε απαραίτητα να πάρει αμυντικούς στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αφού αυτό που έχει συμβεί στην Λίβερπουλ είναι από τ' ανήκουστα με τόσους σοβαρούς τραυματισμούς στους αμυντικούς μιας ομάδας μετά και το πλήγμα με τον Μάτιπ!
Πού θα κάτσει η μπίλια στο Μάντσεστερ Γ. - Σαουθάμπτον; Στη bwin το ζεις με Build A Bet κι αμέτρητες επιλογές! |21+

Η Λίβερπουλ το βράδυ της Δευτέρας, στην τελευταία μέρα της διορίας των μεταγραφών του Ιανουαρίου ανακοίνωσε τον Μπεν Ντέιβις από την Πρέστον και τον Όζαν Καμπάκ από την Σάλκε για την ενίσχυση των μετόπισθεν.

Εκεί, στο τελευταίο παιχνίδι βρέθηκε ο αρχηγός, Τζόρνταν Χέντερσον μαζί με τον νεαρό Φίλιπς, οι οποίοι ναι μεν κάνουν καλή δουλειά, όμως, οι «κόκκινοι» στερούνται τις πολύτιμες υπηρεσίες του «Χέντο» στον χώρο του κέντρου.

Ποτέ ξανά δεν είχε συμβεί κάτι τέτοιο όπως αυτό που βιώνει τώρα η Λίβερπουλ με τους τρεις στόπερ της να έχουν βγει νοκ-άουτ για πολλούς μήνες. Κι αν ο Φαν Ντάικ τελικά προλάβει να ξαναπαίξει στη φετινή σεζόν θ' αποτελέσει μια μεγάλη έκπληξη, με τους Μάτιπ και Γκόμες να έχουν βγει νοκ-άουτ μέχρι το καλοκαίρι!

Ήταν απαραίτητο ν' αποκτηθούν στόπερ για τους Πρωταθλητές Αγγλίας και ο Κλοπ επένδυσε σε ποδοσφαιριστές που έχουν «δίψα» να παίξουν στο κορυφαίο επίπεδο, ώστε να εκμεταλλευτεί την διάθεσή τους να προσφέρουν, τη στιγμή που και ο Φαμπίνιο αντιμετωπίζει προβλήματα και μένει εκτός πλάνων!

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα