Τότεναμ - Λίβερπουλ 1-3: Με αέρα… πρωταθλήτριας! (vid)

Gazzetta team
Τότεναμ - Λίβερπουλ 1-3: Με αέρα… πρωταθλήτριας! (vid)

bet365

Η Λίβερπουλ είναι εδώ! Η πρωταθλήτρια έκανε ό,τι ήθελε στο Λονδίνο, επικράτησε 3-1 της Τότεναμ και βρέθηκε στο -4 από την κορυφή!

Αυτή η εμφάνιση… θύμισε την περσινή πρωταθλήτρια! Η Λίβερπουλ αντέδρασε και μάλιστα με… εκκωφαντικό τρόπο! Οι Reds επικράτησαν 3-1 της Τότεναμ στο Λονδίνο, ο Κλοπ πέτυχε την 5η του νίκη απέναντι στον Μουρίνιο και η ομάδα του βρέθηκε στο -4 από την κορυφή της Premier League.

Γρήγορος ρυθμός και γκολ στις καθυστερήσεις!

Εντυπωσιακό το ξεκίνημα στο ντέρμπι, στο 2ο λεπτό ο Μανέ έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει και στην εξέλιξή της ο Σον βρήκε δίχτυα! Ωστόσο, δυο λεπτά αργότερα το γκολ ακυρώθηκε, μιας και ο Νοτιοκορεάτης πήρε τη μπάλα από θέση οφσάιντ. Γρήγορος ρυθμός στο ματς, αλλά χωρίς πολλές φάσεις, με τους δυο γκολκίπερ να είναι σωστοί στις τοποθετήσεις τους. Στο 21' το σουτ του Φιρμίνο έδιωξε ο Γιορίς, ενώ στη συνέχεια της φάσης απάντησε ο Σον. Στο 24ο λεπτό ο Γάλλος γκολκίπερ ήταν εξαιρετικός στην προβολή του Μανέ. Στο 42' η Λίβερπουλ είχε τη μεγαλύτερη φάση του α' μέρους, όταν ο Φιρμίνο πέρασε υπέροχη κάθετη στον Μανέ, αλλά ο Γιορίς αντέδρασε υπέροχα. Η υπεροχή των Reds έφερε αποτελέσματα στις καθυστερήσεις του α' μέρους. Ο Μανέ βγήκε στην πλάτη έκανε την ασίστ στον Φιρμίνο ο οποίος από κοντά σκόραρε το 6ο του γκολ στη σεζόν.

Τρελό ματς με σούπερ Reds!

Στο β΄ μέρος οι ομάδες παρουσιάστηκαν με δυο αναγκαστικές αλλαγές! Ο Κέιν έμεινε στα αποδυτήρια λόγω τραυματισμού, όπως και ο Μάτιπ! Οι Reds μπήκαν αποφασισμένοι να τελειώσουν το ματς και στο δίλεπτο έκαναν τη διαφορά! Στο 46' ο Σαλάχ έχασε μεγάλη ευκαιρία και στο 47' ο Αρνολντ πήρε το ριμπάουντ από την επέμβαση του Γιορίς και πέτυχε το 2-0.

Ωστόσο, η Τότεναμ στο 49' μπήκε ξανά στο κόλπο με υπέροχο σουτ του Χόιμπιεργκ! Η Λίβερπουλ αντέδρασε και στο 56' βρήκε ξανά δίχτυα, με τους Τιάγκο, Μανέ να συνδυάζονται υπέροχα και τον Σαλάχ να σκοράρει! Ωστόσο, το VAR ήταν εκεί για να ακυρώσει το τέρμα, μιας και η φάση ξεκίνησε από χέρι του Φιρμίνο. Βέβαια, ο Ατκινσον δεν είδε... ποτέ το φάουλ του Ντάιερ πάνω στον παίκτη των Reds! H Λίβερπουλ δεν πτοήθηκε και στο 65 «σφράγισε» τη νίκη! Ο Άρνολντ έκανε τη σέντρα, ο Ρόντον τη... γκάφα και ο Μανέ με υπέροχο τελείωμα διαμόρφωσε το 3-1. Tίποτα δεν άλλαξε στη συνέχεια, με τη Λίβερπουλ να κρατά εύκολα το υπέρ της σκορ και να αναγκάζει την Τότεναμ στην έκτη διαδοχική ήττα στα μεταξύ τους ματς!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE TOY ΜΑΤΣ

Τότεναμ: Γιορίς, Οριέ (46' Γουίνκς), Ντόχερτι, Ντέιβις, Ρόντον, Χόιμπιεργκ, Ντάιερ, Ν'Ντομπελέ, Σον, Κέιν (46΄ Λαμέλα), Μπέργκβαιν (81' Μπέιλ)

Λίβερπουλ: Αλισον, Μάτιπ (46' Φίλιπς), Ρόμπερτσον, Αρνολντ, Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ, Χέντερσον, Τιάγκο (78' Τζόουνς), Φιρμίνο (87' Οριγκί), Σαλάχ, Μανέ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα