Φέρντιναντ: «Από τους καλύτερους που έχω μιλήσει ο Τούχελ» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Φέρντιναντ: «Από τους καλύτερους που έχω μιλήσει ο Τούχελ» (vid)

bet365

Ο Ρίο Φέρντιναντ σχεδόν... εξέφρασε ενθουσιασμό με την επικείμενη πρόσληψη του Τόμας Τούχελ στην Τσέλσι, έκανε λόγο για άνθρωπο της λεπτομέρειας και τον χαρακτήρισε ως έναν από τους καλύτερους που έχει μιλήσει ποτέ για ποδόσφαιρο.

Ο Τούχελ αναμένεται να είναι εκείνος που θ' αντικαταστήσει τον Φρανκ Λάμπαρντ στην τεχνική ηγεσία των «μπλε» του Λονδίνου μετά την απόφαση που πήρε ο Ρομάν Αμπράμοβιτς για την αλλαγή προσώπου στην άκρη του πάγκου, αφού, από τις αρχές Δεκεμβρίου και μετά η πορεία της ομάδας ήταν μονίμως κατηφορική...

Ο Ρίο Φέρντιναντ, αναφερόμενος στον πρώην κόουτς της Παρί Σεν Ζερμέν με τον οποίο είχε κάνει μια απολαυστική συνέντευξη στο παρελθόν, ανέφερε:

«Είναι από τους καλύτερους με τους οποίους έχω μιλήσει. Άνθρωπος της λεπτομέρειας, πάντα κοιτάζει σε βάθος αυτό που θέλει να γνωρίζει και να σου πει. Θυμάμαι είχα μιλήσει και με τους Ντάνι Άλβες και Μπουφόν τότε που βρίσκονταν στην Παρί και μου είχαν πει τον τρομερό τρόπο με τον οποίο τους αντιμετώπιζε τόσο ως μονάδες όσο και ως ένα σύνολο στην ομάδα».

Θυμηθείτε τη συνέντευξη των Τούχελ, Ντάνι Άλβες και Μπουφόν:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα