Τσέλσι: Ο Λάμπαρντ θα είναι πάντα Legend των Μπλε! (vid)

Τσέλσι: Ο Λάμπαρντ θα είναι πάντα Legend των Μπλε! (vid)

Gazzetta team
Τσέλσι: Ο Λάμπαρντ θα είναι πάντα Legend των Μπλε! (vid)

bet365

Παρά την απόλυσή του από την θέση του προπονητή της Τσέλσι, ο Φρανκ Λάμπαρντ θα είναι πάντα ένας θρύλος του συλλόγου του Λονδίνου.

Άδοξα τελείωσε η προπονητική θητεία του Φρανκ Λάμπαρντ στην href="https://www.gazzetta.gr/teams/chelsea" target="_blank">Τσέλσι, από τον πάγκο της οποίας αποχώρησε μετά από μιάμιση σεζόν. Παρά την απόλυσή του, ο «Λαμπς» θα είναι πάντα ένας θρύλος του συλλόγου του Λονδίνου, του οποίου άλλωστε είναι πρώτος σκόρερ όλων των εποχών (με 211 γκολ), παρ' ότι μέσος.

class="dugout-video dugout-embed-eyJrZXkiOiJzbkFPQnVwWCIsInAiOiJnYXp6ZXR0YS1nciIsInBsIjoiIn0=">

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

href="https://www.gazzetta.gr/football/premier-league/article/1557328/tselsi-episimi-i-apolysi-toy-lamparnt?utm_source=gztArticles&utm_medium=ReadMore&utm_campaign=bottom_1" target="_blank">Τσέλσι: Επίσημη η απόλυση του Λάμπαρντ

href="https://www.gazzetta.gr/football/premier-league/article/1557311/favori-o-toyhel-gia-ton-pagko-tis-tselsi-pic?utm_source=gztArticles&utm_medium=ReadMore&utm_campaign=bottom_2" target="_blank">Φαβορί ο Τούχελ για τον πάγκο της Τσέλσι (pic)

href="https://www.gazzetta.gr/football/premier-league/article/1557399/lamparnt-o-heiroteros-mesos-oros-vathmon-ana-mats-epi-epohis-ampramovits-pic?utm_source=gztArticles&utm_medium=ReadMore&utm_campaign=bottom_3" target="_blank">Λάμπαρντ: Ο χειρότερος μέσος όρος βαθμών ανά ματς επί εποχής Αμπράμοβιτς... (pic)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα