Λέστερ - Τσέλσι 2-0: Οι Αλεπούδες... τρελαίνουν ξανά το Νησί! (vid)

Gazzetta team
Λέστερ - Τσέλσι 2-0: Οι Αλεπούδες... τρελαίνουν ξανά το Νησί! (vid)

bet365

Η Λέστερ στην κορυφή της Premier League και η Τσέλσι σε... πανικό! Οι «Αλεπούδες» επικράτησαν εύκολα 2-0 των Μπλε στο Κing Power και είναι δυνατά στη μάχη για τον τίτλο!

Η Λέστερ κορυφή και η Τσέλσι σε αδιέξοδο! Οι «Αλεπούδες» επικράτησαν εύκολα 2-0 των Μπλε στο Κing Power και βρέθηκαν στην 1η θέση της Premier League, αλλά με ματς περισσότερο. Αντίθετα, οι Λονδρέζοι είναι στην 8η θέση και στο -9 από την κορυφή, με τον Λάμπαρντ να βλέπει την πόρτα της εξόδου να πλησιάζει!

Δυο γκολ και.. τέλος η Λέστερ!

Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν μπορούσε να φανταστεί ο Μπρένταν Ρότζερς, αφού στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης η Λέστερ άνοιξε το σκορ. Επειτα από φάση διαρκείας, η μπάλα έφτασε στον Ν'Ντιντί, ο οποίος με ένα υπέροχο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μεντί. Οι Μπλε διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οφσάιντ στην αρχή της φάσης, αλλά το VAR δεν τους δικαίωσε. Η... κατάρα συνεχίστηκε, μιας οι Λονδρέζοι με τον Λάμπαρντ στον πάγκο τους έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους μόλις σε 5 από τα 29 εκτός έδρας ματς για την Premier League. H Λέστερ συνέχισε να βρίσκει χώρους και στο 16' είχε τεράστια ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ, αλλά η σουτάρα του Μάντισον σταμάτησε στο δοκάρι. Η πρώτη αντίδραση των Μπλε ήρθε στο 20', αλλά το σουτ του Τζέιμς έδιωξε δύσκολα ο Σμάιχελ.

Η κατοχή για τους Μπλε έφτασε στο 62%, αλλά χωρίς την τεράστια φάση. Αντίθετα, η Λέστερ ήταν πιο ουσιαστική και στο 26' είχε ακόμα μια καλή ευκαιρία, όμως ο Ολμπράιτον νικήθηκε από τον Μεντί. Μετά το ημίωρο το ματς απέκτησε ρυθμό, με την Τσέλσι να μη μπορεί να σκοράρει με τον Οντόι στο 33’, ενώ δυο λεπτά αργότερα το... πέναλτι του Πούλισικ μετατράπηκε σωστά σε φάουλ από το VAR. Η Λέστερ είχε την ουσία και στο 41’ πάγωσε ξανά τους Μπλε, με τον Μάντισον να εκμεταλλεύεται την κάκιστη αμυντική λειτουργία της αντιπάλου και να πετυχαίνει το 2-0 με υπέροχο πλασέ! Μάλιστα, ήταν το 50ο γκολ που δέχθηκε εκτός η Τσέλσι από το ξεκίνημα της περσινής περιόδου στην PL και μόνο η Νιούκαστλ έχει δεχθεί περισσότερα. Παράλληλα, ο Μάντισον σκόραρε για πρώτη φορά στην καριέρα του σε τρία διαδοχικά ματς της διοργάνωσης.

Η Λέστερ κράτησε εύκολα τη νίκη κορυφής!

Ιδιο σκηνικό και στην επανάληψη, με την Τσέλσι να μην έχει καμία συνοχή και τους γηπεδούχους να αμύνονται ιδανικά και να απειλούν, όποτε έβρισκαν χώρους. Μάλιστα, στο 50ο ο Τζάστιν έχασε τεράστια ευκαιρία για γκολ, ενώ στο 55’ το γκολ του Ολμπράιτον δε μέτρησε λόγω οφσάιντ. Οι «Αλεπούδες» κυκλοφορούσαν καλύτερα τη μπάλα και στο 57’ είχαν ακόμα μια φάση, αλλά ο Μεντί έσωσε στο πλασέ του Τίλεμανς. Ο Λάμπαρντ έκανε φουλ επιθετική την ομάδα του, αλλά χρειάστηκε να φτάσουμε στο… 86’ για να δει φάση, μιας και το γκολ του Βέρνερ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

Λέστερ: Σμάιχελ, Καστάν, Φοφανά, Έβανς, Τζάστιν, Ν' Ντιντί, Τίλεμανς, Ολμπράιτον (77' Πέρεθ), Μάντισον (77' Περέιρα), Μπαρνς, Βάρντι (85' Ιεανάτσο).

Τσέλσι: Μεντί, Τζέιμς, Τιάγκο Σίλβα, Ρούντιγκερ, Τσίλγουελ, Χάβερτς (67' Ζίγιεχ), Κόβασιτς, Μάουντ, Χάντσον - Οντόι (68' Βέρνερ), Έιμπραχαμ, Πούλισικ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE TOY AΓΩΝΑ

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα