Κλοπ: «Αν ο Κλάτενμπεργκ ήταν στη θέση μου θα έπαιζε mind games, εγώ δεν μπορώ» (vid)

Κλοπ: «Αν ο Κλάτενμπεργκ ήταν στη θέση μου θα έπαιζε mind games, εγώ δεν μπορώ» (vid)

Κώστας Τόπας
Κλοπ: «Αν ο Κλάτενμπεργκ ήταν στη θέση μου θα έπαιζε mind games, εγώ δεν μπορώ» (vid)

bet365

Στον πρώην διαιτητή και νυν επικεφαλής της ελληνικής ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ απάντησε ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ.

Λίγες ημέρες νωρίτερα ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ αποκάλεσε υποκριτή τον Γερμανό προπονητή των Πρωταθλητών Αγγλίας, υποστηρίζοντας πως «ο Κλοπ είπε ότι η Γιουνάιτεντ έχει πάρει περισσότερα πέναλτι απ’ όσα έχει πάρει η Λίβερπουλ εδώ και 5,5 χρόνια. Προσπαθεί να μπει στο μυαλό του διαιτητή του ντέρμπι, είναι mind games».

Από την πλευρά του πάντως ο Κλοπ, δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα είπε ο Κλάτενμπεργκ και του απάντησε, τονίζοντας ότι εκείνος δεν μπορεί να κάνει mind games.

«Δεν είπα ποτέ κάτι, για να κερδίσω πέναλτι. Δεν έχει συμβεί ποτέ αυτό και μένω έκπληκτος που κάποιος μιλάει για αυτά που έχω αναφέρει εγώ. Για τον Κλάτενμπεργκ; Ναι, μπορούμε να μιλήσουμε για εκείνον. Εγώ όμως δεν είμαι ο Σερ Αλεξ για διάφορους λόγους. Όταν άνθρωποι όπως ο Κλάτενμπεργκ μιλούν τώρα, λέει πολλά περισσότερα γι ‘αυτούς από ό, τι για μένα. Δεν έχω δεξιότητες για να παίζω παιχνίδια μυαλού, αυτό είναι το πρόβλημά μου. Στα 2 τελευταία παιχνίδια, Ο Μανέ στο Σαουθάμπτον δέχθηκε ένα φάουλ, το οποίο για εμένα ήταν πέναλτι.

Δεν είναι σημαντικό, αλλά είναι η γνώμη μου. Υπήρχε ένα χέρι και ένα που ο Σάντιο δεν έπεσε. Έτσι, οι άνθρωποι που λένε ότι κάνει βουτιές δεν είναι σωστοί. Ένα άλλο κόντρα στη Νιουκάστλ, ο τερματοφύλακας άρπαξε το πόδι του Sadio. Δεν έπεσε. Δεν τον ρώτησα ποτέ γιατί. Δεν είναι ο παίκτης που αποφασίζει, πρέπει να είναι ο διαιτητής».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα