Λάμπαρντ: «Ρωτάω τη γυναίκα μου τι να κάνω με τους παίκτες»! (vid)

Λάμπαρντ: «Ρωτάω τη γυναίκα μου τι να κάνω με τους παίκτες»! (vid)

Λάμπαρντ: «Ρωτάω τη γυναίκα μου τι να κάνω με τους παίκτες»! (vid)

Σε ένα εξαιρετικό podcast όπου βρέθηκε και ανοίχτηκε για όσα ζει στην Τσέλσι, ο Φρανκ Λάμπαρντ αποκάλυψε ότι συζητάει με τη γυναίκα του για όσα συμβαίνουν στην ομάδα και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να διαχειριστεί τους παίκτες!

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο κόουτς των «μπλε» έπειτα από πολλές ώρες παραμονής στο προπονητικό κέντρο της Τσέλσι, δουλειά, σημειώσεις, σχέδια για το κάθε επόμενο παιχνίδι της ομάδας που έρχεται το ένα αμέσως μετά το άλλο και τους προβληματισμούς που μπορεί να έχει, επιστρέφει στο σπίτι του και... συζητάει με τη γυναίκα του για όσα σκέφτεται!

«Την αγαπάω και την σέβομαι για όσα έχει κάνει στη δική της καριέρα και ξέρω πόσο σοβαρά βλέπει τα επαγγελματικά θέματα.

Της λέώ “ένας παίκτης δεν ήταν καλός στην προπόνηση, αλλά τον χρειάζομαι για το επόμενο ματς. Πως να τον αντιμετωπίσω, τι να κάνω;” και αμέσως μου απαντάει “έχει κοπέλα; έχει σύζυγο; μήπως; έχει κάποιο πρόβλημα; μίλησες μαζί του να δεις αν έχει κάποιο πρόβλημα;” και αποφασίζω να το κάνω αυτό...

Προφανώς δεν διαλέγει ποιος θα παίξει στην 11άδα μου, αλλά χαίρομαι που έχω έναν άνθρωπο να πω τα προβλήματά μου στο σπίτι...» είπε ο Φράνκι.

Δείτε το βίντεο: