Ντι Μάρτζιο: «Φαβορί η Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Ράμος και όχι η Σίτι»

Κώστας Τόπας
Ντι Μάρτζιο: «Φαβορί η Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Ράμος και όχι η Σίτι»

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Σέρχιο Ράμος, σε περίπτωση που ο Ισπανός στόπερ δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους «μερένγκες» και το καλοκαίρι αποχωρήσει ως ελεύθερος.

Οσο ο Σέρχιο Ράμος δεν ανανεώνει με την Ρεάλ, τόσο περισσότερο θα φουντώνουν τα σενάρια περί αποχώρησής του από το «Μπερναμπέου» το καλοκαίρι. Παρ' όλο που θα κλείσει μόλις 35 χρόνια ζωής τον Μάρτιο, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2010 έχει προτάσεις για να αποχωρήσει από τους «μερένγκες» και να συνεχίσει να παίζει σε υψηλό επίπεδο.

Ο ίδιος μάλιστα φρόντισε να ξεκαθαρίσει σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Φλορεντίνο Πέρεθ πως είναι διατεθειμένος να ακούσει προσφορές άλλων συλλόγων.

Ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο επιβεβαίωσε πως υπάρχει απόσταση στην ανανέωση του Ράμος με την Ρεάλ κι αυτό διότι ο Ισπανός στόπερ, επιμένει σε διετή ανανέωση, αλλά η διοίκηση επιθυμεί να συνεχίσουν μαζί για έναν και μόνο χρόνο επιπλέον.

Μάλιστα, τονίζει πως μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ράμος είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι», όπως αναφέρει είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί, κερδίζοντας την μάχη από την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία κι αυτή καραδοκεί για τον κάνει δικό της.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η απόφαση του αρχηγού των Μαδριλένων κι αν τελικά τα σενάρια περί αποχώρησής του επιβεβαιωθούν...

Διαβάστε επίσης:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα