Προβληματισμός για τις αγκαλιές στην Premier League

Κώστας Τόπας
Προβληματισμός για τις αγκαλιές στην Premier League

bet365

Εντονος προβληματισμός από τους ανθρώπους της Premier League για το γεγονός ότι στους αγώνες Κυπέλλου Αγγλίας, οι ποδοσφαιριστές κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών τους αγκαλιαζόντουσαν, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος εξάπλωσης του κορονοϊού.

Οι οδηγίες που είχαν δοθεί από την Premier League στις ομάδες στην αρχή της φετινής σεζόν ήταν ξεκάθαρες. Αυτό που είχε τονιστεί είναι πως απαγορεύονται οι χειραψίες και οι αγκαλιές, ως μέτρο για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Κάτι όμως που όπως φάνηκε στα παιχνίδια του Κυπέλλου Αγγλίας που διεξήχθησαν πρόσφατα δεν τηρήθηκε. Οι παίκτες δεν «συμμορφώθηκαν» στον συγκεκριμένο κανόνα και οι ιθύνοντες της λίγκας σκέφτονται να αυστηροποιήσουν τον κανονισμό, ώστε να μην δοθεί συνέχεια και στα ματς του πρωταθλήματος.

Οι διαιτητές μάλιστα θα λάβουν περαιτέρω οδηγίες, ώστε να αποτραπούν οι αγκαλιές κατά τους πανηγυρισμούς και να μην υπάρχει κίνδυνος εξάπλωσης του ιού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα