Ντε Μπουρ για Φαν Ντε Μπέεκ: «Πρέπει να φύγει από τη Γιουνάιτεντ, αν θέλει να παίξει στο Euro»

Gazzetta team
Ντε Μπουρ για Φαν Ντε Μπέεκ: «Πρέπει να φύγει από τη Γιουνάιτεντ, αν θέλει να παίξει στο Euro»

bet365

Προειδοποίηση ενόψει Euro έστειλε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ολλανδίας, Φρανκ Ντε Μπουρ στον Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ, συμβουλεύοντάς τον να ψάξει ομάδα, από τη στιγμή που στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίρνει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

Η εξασφαλισμένη θέση του Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ στην εθνική Ολλανδίας βρίσκεται ξαφνικά σε κίνδυνο, όσο ο χρόνος του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένει περιορισμένος. Αυτό ουσιαστικά άφησε να εννοηθεί ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Οράνιε, Φρανκ Ντε Μπουρ, ο οποίος μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του συμβούλευσε τον 23χρονο μέσο να ψάξει την προσωρινή ή μόνιμη μεταγραφή του, αν θέλει να μείνει στο απαραίτητο επίπεδο ενόψει του Euro το προσεχές καλοκαίρι. Μάλιστα, τόνισε ότι θα του πήγαινα καλύτερα το ισπανικό πρωτάθλημα από την Premier League.

«Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πλησιάζει, αναμφίβολα θέλει να βρίσκεται εκεί. Ίσως θα ήταν καλό για εκείνον να συζητήσει με τον σύλλογο τι ακριβώς θέλουν να κάνουν μαζί του. Αν ο χρόνος συμμετοχής του στους αγώνες δεν αυξηθεί, θα πρέπει να δηλώσει ότι θέλει να φύγει δανεικός, ακόμη και να πάρει πουληθεί. Νομίζω ότι το στυλ του ταιριάζει περισσότερο στο ισπανικό πρωτάθλημα, παρά στο αγγλικό. Είναι πιο συνδυαστικό το ποδόσφαιρο στην Ισπανία», δήλωσε ο Ολλανδός προπονητής.

Ο Φαν Ντε Μπέεκ έχει μέχρι στιγμής καταγράψει 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους Κόκκινους Διαβόλους, αλλά με μ.ο. μόλις 38,1 λεπτών ανά αγώνα και δεν φαίνεται να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα